Rozrywka i wypoczynek » Prezenty

Niezapomniane i zaskakujące prezenty mikołajkowe z Wonderbox.

Wszyscy zapewne myślimy już o prezentach na Boże Narodzenie. Jednak zanim ono nadejdzie przed nami jeszcze Mikołajki. Tu też zgodnie z tradycją obdarowujemy najbliższych upominkami. Firma Wonderbox oferuje ciekawe, innowacyjne i jakże zaskakujące rozwiązanie – pudełka prezentowe Wonderbox.

Pudełka prezentowe Wonderbox, to niespodzianka, która dzięki swej oryginalności oraz, innowacyjności jest wyjątkowym i zaskakującym pomysłem, który na pewno sprawi wiele radości każdemu obdarowanemu. Wyboru możemy dokonać spośród różnych atrakcji tematycznych. Ciekawą propozycją są pudełka prezentowe URODA CLASSIC oraz STOLICZKU NAKRYJ SIĘ.

Wonderbox URODA CLASSIC, to idealny podarunek na jesienno – zimową aurę, który daje wolność wyboru z pośród ponad 90 zabiegów relaksacyjno – upiększających na twarz i ciało. Taki prezent na pewno pozwoli odprężyć się każdemu i choć na chwilę zapomnieć o pochmurnej i chłodnej  aurze. Zabiegi wśród których możemy wybierać, to m.in. : masaż Lomi-lomi-nui, ekskluzywne zabiegi dotleniające Airenergy, zabieg witaminowy Sothys Flash Beaty, fotoodmładzanie, sesje jogi i wiele innych…Obdarowana osoba na pewno znajdzie zabieg idealnie dla siebie, który pozwoli jej na chwilę relaksu, odprężenia i luksusu. Cena tego wyjątkowego, pełnego emocji prezentu, to kwota 99 zł.

W pudełku prezentowym STOLICZKU NAKRYJ SIĘ znajdziemy wielką ucztę kulinarną dla wielbicieli smaków z całego świata. Obdarowana tym prezentem osoba, samodzielnie może wybrać specjalnie przygotowane dla Wonderbox menu i restaurację z ponad 60 wyselekcjonowanych miejsc. Kuchnia polska, włoska, japońska, brazylijska czy francuska, to tylko niektóre propozycje kulinarne z szerokiej oferty Wonderbox. Dania takie jak: pieczone ślimaki, grillowania pularda w sosie pomarańczowym, creme brulee czy czarna fasola z mięsem wieprzowym, ryżem, farszem z manioku i pomarańczami na pewno zadowolą i uraczą podniebienia nawet najbardziej wymagających smakoszy. Co więcej wykwintne dania przeniosą obdarowanego swoimi wyszukanymi smakami w najdalsze zakątki świata, przywołają wspomnienia z podróży czy marzenia o nich i na pewno uszczęśliwią nie tylko ciało ale i duszę. Koszt takiej kulinarnej niespodzianki, to kwota 99 zł.

-„Dodatkową zaletą pudełka prezentowego URODA CLASSIC oraz STOLICZKU NAKRYJ SIĘ jest ich cena. Koszt każdego z wyżej wymienionych pudełek to 99zł, co dodatkowo oprócz podarowania go najbliższym daje również możliwość wykorzystania ich  jako doskonały prezent biznesowy.” - mówi Beata Marciniak Product & Communication Manager z  firmy Wonderbox  Pologne.

A jak działa Wonderbox? Wystarczy kupić pudełko prezentowe URODA CLASSIC lub STOLICZKU NAKRYJ SIĘ i podarować go wybranej osobie. W pudełku prezentowym znajduje się katalog z którego obdarowana osoba wybierze atrakcję, która najbardziej ją interesuje oraz miejsce jej realizacji, samodzielnie zarezerwuje najdogodniejszy dla siebie termin, a rozliczenie następuje na miejscu w dniu realizacji prezentu właśnie za pomocą bonu podarunkowego, który znajduje się we wnętrzu Wonderbox’a.

Pudełka prezentowe Wonderbox w zmienionym layoucie, nowych opakowaniach i rozszerzonej ofercie można zrealizować już nie tylko w Warszawie i okolicach, ale też Łodzi, Krakowie, Poznaniu, Wrocławiu, Lublinie, Katowicach (regionie Śląska), Mazurach, Szczecinie i innych. Pełną listę kategorii Wonderbox’ów, miejsc i miast znajdziemy na www.wonderbox.com.pl . Zgodnie z potrzebami naszych Klientów pudełka Wonderbox mogą zostać spersonalizowane i opatrzone logo klienta.

Wonderbox Pologne jest filią francuskiej firmy Multipass - Wonderbox  (www.wonderbox.fr) Idea Wonderbox powstała z prostej myśli: coraz trudniej jest ofiarować prezent, który sprawiłby naprawdę przyjemność. Wonderbox przyjął to wyzwanie proponując, jako pierwsza firma w Polsce i Europie Środkowo-Wschodniej, oryginalne i gotowe rozwiązanie: tematyczne Wonderbox w formie eleganckiego pudełka, zawierającego piękny katalog z zaprezentowanymi atrakcjami i bon podarunkowy wymienialny na jedną z nich. Dostępne kategorie Wonderbox, to: Adrenalina Kolacja,  Uroda, i Multibox.

Wonderbox, jedyny taki prezent! I tysiące okazji, by go podarować!
"Luksus w dzisiejszych czasach, to przeżywać a nie posiadać"

Szczegółowe informacje na: www.wonderbox.com.pl

Kontakt w sprawie PR: