Dom » Budownictwo

Niezwykłe aranżacje VALVEX w Forum Designu!

Forum Designu to nowotarski projekt na artystycznej mapie Krakowa, promujący najlepszy polski design.

Gromadzi się wokół niego środowisko projektantów oraz architektów. Swoje propozycje zaprezentowała w nim także firma VALVEX.

Ekspozycje stworzone z topowych baterii umywalkowych: Aurora Rose Gold, Dali Black, Dali White i Quasar, przepięknych konsol firmy ZDREWNA (www.sklepzdrewna.pl ) oraz niezwykłych umywalek marki LUX4HOME (www.lux4home.pl ), idealnie odnalazły swoje miejsce wśród przedmiotów oryginalnych i niepowtarzalnych.

Połączenie żywiołów tych trzech marek dało zaskakujący, niecodzienny efekt. Z pewnością może służyć jako inspiracja przy projektowaniu własnej przestrzeni. Szukasz wyjątkowych rozwiązań aranżacyjnych do Twojej łazienki czy kuchni? Odwiedź Forum Designu i sprawdź wyspę Valvex!

Jeszcze przez miesiąc ekspozycję Forum Designu można zobaczyć w najmodniejszym miejscu na mapie Krakowa – ul. Dolnych Młynów 10. Jednak z dniem 1 listopada znajdziecie ją w dawnym hotelu Cracovii, gdzie współtworzyć będzie Muzeum Designu i Architektury.

Więcej informacji na stronie: www.valvex.com

VALVEX
press box

newss.pl