Technologie » Internet

Nowa jakość pracy dzięki aplikacji Womback

Skytechnology wprowadziła na rynek innowacyjne rozwiązanie dotyczące przechowywania i zarządzania danymi – platformę i aplikację Womback. Jest to alternatywa dla stacjonarnego dysku twardego, która oferuje użytkownikom swobodę dostępu do swoich danych z każdego urządz

Womback jest interesującym rozwiązaniem, zarówno dla klientów indywidualnych, jak i dużych przedsiębiorstw. „Uważamy, że pojemność dysku twardego komputera nie powinna ograniczać swobody użytkownika. Stworzyliśmy Womback, aby oferować klientom łatwy i bezpieczny dostęp do swoich danych oraz możliwość udostępniania ich wybranym osobom.” – powiedział Jakub Milewski, Product Manager. Womback zadowala prywatnych użytkowników dając im łatwy dostęp do plików

i jednocześnie spełnia oczekiwania dużych przedsiębiorstw – usprawnia aktualizację i gwarantuje bezpieczne zarządzanie danymi.

Rozwiązanie Womback optymalizuje pracę użytkowników dzięki prostemu sposobowi przechowywania dokumentów, zdjęć, filmów, muzyki i innych plików. Wszystkie materiały zapisane
w Womback są łatwo dostępne z każdego urządzenia, które łączy się z internetem.
Dedykowana aplikacja do obsługi Womback jest kompatybilna z systemem Windows. Dzięki temu korzystanie
z platformy jest identyczne do używania pendrive’a. Niekwestionowaną zaletą i zdecydowanym wyróżnikiem tego rozwiązania jest fakt, że aplikacja nie kopiuje danych na dysk użytkownika
(nie zajmuje dodatkowego miejsca na dysku komputera).
Skytechnology, właściciel platformy Womback, proponuje klientom za darmo 20GB pojemności, z możliwością jej zwiększenia
w dowolnym momencie poprzez wybranie odpowiadającego pakietu:

- basic – 100 GB w cenie 5,99 zł/miesiąc
- standard – 250GB w cenie 15,00 zł/miesiąc
- extended – 1000GB w cenie 60,00 zł/miesiąc

Firmy i przedsiębiorstwa mogą korzystać z aplikacji Womback jako wewnętrznego systemu do przechowywania plików, które mają być dostępne dla dowolnej liczby pracowników. Ułatwia to składowanie i wymianę informacji, zapobiega tworzeniu się duplikujących wersji jednego dokumentu oraz pełni funkcję bezpiecznego archiwum. Womback spełnia oczekiwania przedsiębiorstw w zakresie bezpieczeństwa danych – awaria firmowych komputerów nie powoduje utraty danych użytkownika. Dostęp do nich jest chroniony indywidualnym hasłem, jednocześnie serwery, na których zapisano pliki są objęte zaawansowanym system monitorującym oraz opieką administratorów IT.

Womback to narzędzie gwarantujące ciągły dostęp do danych. Sprawia, że zarządzanie
i udostępnianie ich jest łatwe i przyjemne.

SkyTechnology