Firma » Biznes

Nowe rozwiązania dla firm świadczących usługi wynajmu

Popularny polski CRM - Belisama4CRM został rozszerzony o nowy moduł: Wypożyczenia. To doskonałe rozwiązanie dla firm świadczących wszelkiego rodzaju usługi wynajmu.

Belisama4CRM to popularny polski CRM dla mikro, małych i średnich firm, z powodzeniem wykorzystywany przez ponad 6000 firm. Do tej pory dostępne moduły pozwalały na prawidłowe zarządzanie relacjami z klientem, stworzenie centralnej bazy danych oraz nadzór nad efektywną realizacją zleceń. Teraz został rozbudowany o nowy moduł: Wypożyczenia.

Łatwe zarządzanie wypożyczeniami

Moduł Wypożyczenia służy do zarządzania zasobami firmy świadczącej wszelkiego rodzaju usługi wynajmu. Przy jego pomocy można łatwo skatalogować zasoby, zarządzać rezerwacjami, wypożyczeniami i zwrotami oraz rozliczać wynajem. Moduł jest zintegrowany z modułem Rozliczenia, dzięki temu można automatycznie wystawiać faktury.

Co daje moduł Wypożyczenia?

Zarządzanie procesem wypożyczeń i zwrotów przy pomocy systemu CRM, przede wszystkim gwarantuje Klientowi szybką i sprawną obsługę. Z punktu widzenia firmy natomiast zapewnia szereg kolejnych korzyści:

• przyspiesza proces wypożyczenia i przyjęcia zwrotu
  • pozwala błyskawicznie sprawdzić dostępność danego produktu
  • umożliwia analizę dotychczasowych zamówień

Moduł Wypożyczenia to kolejne rozwiązanie systemu Belisama4CRM, który jest dedykowany dla mikro, małych i średnich firm. Dzięki konsekwentnie prowadzonej polityce sprzedaży i bardzo konkurencyjnym cenom, producent systemu Belisama4CRM zaprzecza poglądom, że CRM jest zbyt drogi dla tych najmniejszych graczy rynkowych.

Mikro i małe przedsiębiorstwa coraz chętniej sięgają po rozwiązania klasy CRM zdając sobie sprawę, że nowoczesne technologie zapewnią im konkurencyjność. Staramy się im to ułatwić rozwijając CRM, na który mogą sobie pozwolić. – mówi Maciej Pokrzywiński, dyrektor generalny IT Company, producenta oprogramowania Belisama4CRM.

Źródło: Belisama4CRM, www.belisama4crm.pl

ITC