Technologie » Komputery

Nowe Samsungi od Black Pointa

Na rynku debiutują właśnie nowe tonery od Black Pointa w pełni kompatybilne z drukarkami Samsung ML i SCX. Za każdą wydrukowaną nimi stronę użytkownik płaci tylko 8 groszy, co oznacza około 30% mniejsze koszty niż z tonerami producenta sprzętu.

Laserowe nowości marki Black Point to jedne z pierwszych na rynku alternatywnych produktów do druku, kompatybilne z urządzeniami Samsung ML i SCX, w tym: Samsung ML: 1910, 1915, 2525, 2525W 2580n oraz SCX: 4623F, 4623FN, 4600 i SF-650P.

Zgodnie z zasadą polskiego producenta, który oferuje użytkownikom lepsze produkty w lepszej cenie, tonery gwarantują wysokiej jakości wydruki i znaczne oszczędności. - Nowe tonery do Samsunga marki Black Point pozwalają uzyskać 2,5 tysiąca świetnej jakości wydruków, a przy tym oszczędzać z każdą wydrukowaną stroną - mówi Jacek Bryś, Product Manager z firmy Black Point.

Nowy toner od Black Pointa do drukarki Samsung gwarantuje około 30% niższy koszt wydruku w porównaniu do materiałów producenta sprzętu.

Wszystkie tonery Black Pointa produkowane są ze szczególną troską nie tylko o ich ostateczną cenę rynkową, ale przede wszystkim o bezpieczeństwo i niezawodność. Proces produkcji podlega stałej kontroli w oparciu o międzynarodowe normy ISO, z których korzystają też producenci OEM. To gwarantuje ich niezawodność i pełną kompatybilność ze sprzętem drukującym. Bezpieczeństwo podkreślają też innowacyjne programy serwisowe, umożliwiające zwrot produktów Black Point bez zbędnych formalności oraz rozszerzony pakiet gwarancyjny na produkt i drukarkę, w której jest używany.

Jakość produktów marki Black Point potwierdzają testy w niezależnych ośrodkach badawczych (Innovationstechnik, Rechester Institute, Chip Lab) oraz prestiżowe nagrody, jak choćby godło  „Jakość Roku 2010" oraz tytuł „EKO Jakość", przyznane przez  „Dziennik Gazetę Prawną" oraz Polskie Centrum Badań i Certyfikacji S.A.

Profitcomms