Rozrywka » Rozrywka
Nowość w ofercie Hard – Ice: maszyna nablatowa do lodów włoskich i jogurtów
Zobacz więcej zdjęć » |
Nowe urządzenie wyróżnia się przede wszystkim uniwersalnym i szerokim zastosowaniem. Dzięki niemu można wytwarzać lody włoskie, ale też może zostać wykorzystane do serwowania mrożonych jogurtów, które cieszą się coraz większym powodzeniem wśród klientów.
Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:
Maszynę cechuje elegancki designe i solidne wykonanie ze stali nierdzewnej. Udało się przy tym osiągnąć kompromis pomiędzy potrzebą zmieszczenia wszystkich niezbędnych funkcji w kompaktowej, nie zajmującej wiele miejsca obudowie, która przy tym cechowałaby się estetycznym wyglądem.
- Było to o tyle istotne, bowiem zaplanowano ją jako maszynę nablatową umieszczoną bezpośrednio w punkcie sprzedaży w lokalu. Musiała więc być niewielka ale zarazem wydajna. To ciekawe rozwiązanie dedykowane dla lokali gastronomicznych, takich jak bary, restauracje czy sklepy, które poprzez sprzedaż dodatkowych produktów chciałyby urozmaicić i wzbogacić swoją ofertę – mówi Paulina Zubrzycka, manager sprzedaży Hard – Ice.
Niewielkie wymiary oraz cicha praca tego urządzenia pozwalają na ustawienie go w dowolnym miejscu w lokalu. Maszyna dzięki temu jest kompetnie nieuciążliwa dla obsługi ani tym bardziej klientów. Dodatkowo, zasilanie 230V i chłodzenie powietrzem pozwalają na wykorzystanie urządzenia na świeżym powietrzu, na przykład podczas imprez plenerowych. Urządzenie posiada funkcję mycia, regulację twardości loda, 3 inteligentne tryby mrożenia oraz czujnik niskiego poziomu masy.
Nowość od Hard – Ice będzie można zobaczyć podczas zbliżających się dorocznych targów EuroGastro, które odbędą się w dniach 6-8 kwietnia w Warszawie.
- Tegoroczne, jubileuszowe bo już dwudzieste, Międzynarodowe Targi Gastronomiczne EuroGastro to najważniejsza impreza targowa dla tzw. rynku HoReCa w kraju. Zatem to znakomita okazja, aby zaprezentować tę nowość szerokiemu gronu potencjalnych odbiorców z branży – dodaje przedstawicielka Hard – Ice.
Warszawskie EuroGastro to kolejne targi, na których w krótkim czasie wystawia się firma. Zaledwie kilka tygodni temu, w lutym, maszyny były prezentowane na wystawie Expo Sweet dedykowanej dla branży cukierniczej i lodziarskiej. Wtedy to zarazem nowe urządzenie Hard – Ice miało swoją oficjalną premierę.
Nadesłał:
publicum
|
Komentarze (0)