Technologie » Komputery

Nowości do Epsona

Black Point – producent i dystrybutor markowych materiałów eksploatacyjnych -wzbogaca swoją ofertę do drukarek atramentowych. Jako jeden z pierwszych wprowadza nowe atramenty do drukarek Epson T1281 i T1291.

Nowe atramenty BPET1281 i BPET1291 są przeznaczone do drukarek marki Epson, w tym do popularnych urządzeń Stylus SX420W czy Stylus Office BX305F. Najnowsze produkty Black Pointa przewyższają konkurencję pojemnością, co pozwala znacznie ograniczyć koszty eksploatacji, zapewniając przy tym wydruki najwyższej jakości. Przewaga w pojemności wynosi od 90% do 270%. Atramenty Black Pointa liczą po 13 i 15 ml zamiast 3,5 lub 7 ml, jakie oferuje producent sprzętu.

- Nasze poprzednie atramenty do Epsona za najwyższą jakość zostały nagrodzone przez magazyn PC Format - mówi Kamila Yamasaki, prezes Black Point S.A. W kwietniu eksperci popularnego magazynu porównali najpopularniejsze na rynku alternatywne wkłady do drukarek atramentowych. Produkty Black Pointa do Epsona Stylus SX515W zostały oznaczone tytułem "Wybór Redakcji". Specjaliści bardzo wysoko ocenili ich parametry, zwracając także uwagę na niski koszt wydruku.

Nowe atramenty BPET1281 i BPET1291 są opłacalne w użytkowaniu i  zapewniają wydruki wysokiej jakości. Jak wszystkie tusze i tonery producenta, zostały poddane gruntownej ocenie laboratoryjnej, a ich wydajność została przetestowana zgodnie z normą ISO/IEC24711. Black Point udziela poszerzonej gwarancji na produkt i drukarkę, w którym jest wykorzystywany aż do momentu wyczerpania się tuszu.

* Atramenty Black Point BPET1281 i BPET1291 porównano z analogicznymi atramentami producenta sprzętu.

Model: BPET1281

Kompatybilność: Epson Stylus SX420W, SX425W, S22, SX125; Stylus Office: BX305F, BX305FW.

Model: BPET1291

Kompatybilność : Epson Stylus SX420W, SX425W, SX525WD, SX620FW; Stylus Office: BX305F, BX320FW, BX525WD, BX625FW, BX305FW, B42WD, BX925FWD.

Profitcomms