Rozrywka » Turystyka

Odkryj "Smaki Południowej Afryki"

Odkryj "Smaki Południowej Afryki"
Zobacz więcej zdjęć »
Travel Channel zaprasza do oglądania Charliego Ottley’a w nowej odsłonie już 27 lipca o godzinie 20.00! Tym razem Wasz ulubieniec podbije Południową Afrykę.

Od niewolniczych dzielnic Bo Kaap i wyjątkowo szykownego Camps Bay po pustkowia ogromnego regionu Karoo, Charlie będzie wędrował śladami pierwszych holenderskich osadników i przy okazji badał ich wpływy w kuchni i kulturze nowoczesnej Południowej Afryki. Ponadto nasz przewodnik opłynie kajakiem cieszący się złą sławą Przylądek Dobrej Nadziei oraz weźmie udział w wykopaliskach skamieniałych szczątków przodków dinozaurów.

Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:

W programie nie zabraknie również podnoszących adrenalinę wydarzeń. Podczas jazdy jeppem przez afrykańskie stepy grupa gepardów zbliży się do ekipy prawie na wyciągnięcie ręki, Charlie sam będzie musiał uważać by z jedzącego nie stać się posiłkiem. Uwaga, to nie będzie jedyne spotkanie z dziką naturą podróżującego kucharza. Nasz bohater będzie świadkiem jak wygląda walka o lunch między grupą lwów, a hienami.

Jeśli jesteś ciekaw reszty przygód naszego nieustraszonego smakosza zapraszamy przed telewizory!

Powtórka programu m. in.:

28 lipca o godzinie 01.00

29 lipca o godzinie 08.30

29 lipca o godzinie 14.30

31 lipca o godzinie 19.00

Więcej informacji znajdziecie na stronie: www.travelchanneltv.pl



Redakcja CentrumPR informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja CentrumPR nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

Shi events

Komentarze (0)


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl
Opublikuj własny artykuł
Opublikuj artykuł z linkami

Kalendarium

Przejdź do kalendarium »

dodaj wydarzenie »

Ostatnio dodane artykuły

dodaj artykuł »