Firma » Reklama

"Po prostu maluj!" — ruszyła kampania reklamowa marki Jedynka

29 marca br. rozpoczęła się kampania reklamowa marki JEDYNKA. Jej celem jest prezentacja szerokiej oferty produktów, dzięki którym malowanie staje się łatwe i przyjemne.

Spot telewizyjny „JEDYNKA po prostu maluj!" podkreśla bardzo istotną cechę produktów tej marki - maluje się nimi szybko i bez niespodzianek.

Kreacja spotu pokazuje, że malowanie farbami marki JEDYNKA jest tak łatwe i przyjemne jak wypełnianie dziecięcej kolorowanki. Kolejne ujęcia prezentują szeroką gamę farb i emalii do malowania wnętrz, elewacji domów oraz drewna i metalu. Uzupełnieniem przekazu jest prezentacja opakowań produktów z rodziny  JEDYNKA.

Spoty telewizyjne emitowane będą w stacjach: TVP1, TVP2, TVP3, TVN, TVN7, Polsat, TV4 oraz na kanałach tematycznych. Za scenariusz spotu i jego realizację odpowiedzialna była Agencja Reklamowa JUST. Zakupem mediów zajął się Dom Mediowy Macroscope OMD.

Spot można także zobaczyć na stronie głównej serwisu marki:

www.farbyjedynka.pl

publink