Rozrywka i wypoczynek » Turystyka

Podróże dookoła świata

Jeśli jesteś miłośnikiem podróży i fotografii i nie wiesz jak połączyć obie te pasje zapraszamy do oglądania nowego programu „Podróże dookoła świata”, który pojawi się na antenie Travel Channel 27 października o godzinie 20.00.

Prezenterzy nie tylko zdradzą ciekawostki dotyczące miejsc, które odwiedzą, ale także przedstawią nam kilka przydatnych wskazówek dotyczących fotografowania.

Złościsz się kiedy zdjęcia z wakacji nie wychodzą tak jak byś tego chciał? Bonnie Tompson ma za zadanie pomóc właśnie Tobie. W programie wyjaśni jak zrobić dobre zdjęcia, jak uwieczniać pejzaże, a wszystko to na przykładzie najbardziej urokliwych i pełnych widoków miast Europy.

Otwórz się na świat i wyrusz z naszymi prezenterami w niezapomnianą podróż
po świecie. Travel Channel zaprasza!

Powtórki programu, m.in.:

28 października o godzinie 01.00
31 października o godzinie 21.00

Więcej informacji znajdziecie na stronie: www.travelchanneltv.pl

Notka:

TRAVEL CHANNEL INTERNATIONAL
Travel Channel jest jednym z najbardziej znanych i rozpoznawalnych kanałów turystycznych i podróżniczych w Europie, Afryce i na Bliskim Wschodzie. Nadaje w 19 językach, przez 24 godziny na dobę. Travel Channel należy do Travel Channel International Limited (TCI) – niezależnej, prywatnej spółką z siedzibą w Londynie.
Uruchomiony w 1994 roku, Travel Channel International dostarcza sygnał do ponad 700 operatorów kablowych i satelitarnych oraz IPTV poprzez 20 różne satelity. Travel Channel jest również wiodącym producentem wysokiej jakości programów na całym świecie.

Shi events