Motoryzacja » Transport

Ponetex Logistics na torze przeszkód

Ponetex Logistics, znany w branży operator logistyczny, wziął udział w tegorocznej edycji imprezy Sztaplar Show odbywającej się na Międzynarodowych Targach Poznańskich.

Ciężarówka opatrzona logiem Ponetex stała się jedną z atrakcji na torze przeszkód, na którym zmagały się najlepsze na rynku wózki widłowe.

Ponetex Logistics nie ustaje w wysiłkach, aby sprostać ciągle rosnącym wymaganiom kontrahentów. Tymczasem 2008 rok należy do niezwykle owocnych. Firma zdążyła już stworzyć dwie nowe placówki, uzyskała certyfikat ISO dla jednej z nich, wprowadziła szereg unowocześnień poprawiających jakość świadczonych usług – przesyłki lotnicze oraz inteligentny system śledzenia przesyłek i składania zamówień on-line.

Udział w IX edycji Sztaplar Show, imprezie towarzyszącej Międzynarodowemu Salonowi Techniki Pakowania i Logistyki Taropak 2008, ma pokazać, że firma Ponetex Logistics aktywnie uczestniczy w branżowym świecie czerpiąc z niego inspiracje do dalszego rozwoju.

Więcej informacji o firmie znaleźć można na stronie www.ponetex.com.pl.

BEST image PR

• khoilt
    khoilt 2008-12-14 23:16:54

wyścigi wózków widłowych ha ha fajnie to musiało wyglądać