Gospodarka » Żywność

Pożywny posiłek z Płatkami Jęczmiennymi Błyskawicznymi Halina

Pożywny posiłek z Płatkami Jęczmiennymi Błyskawicznymi Halina
Zobacz więcej zdjęć »
Produkowane z najwyższej jakości kaszy jęczmiennej, Płatki Jęczmienne Błyskawiczne marki Halina stanowią naturalne źródło białka, węglowodanów złożonych oraz błonnika. Bogate w witaminy i sole mineralne, wspierają prawidłowe funkcjonowanie organizmu.

Płatki Jęczmienne Błyskawiczne Halina znajdują zastosowanie w przygotowaniu pysznych domowych zup, aromatycznych ciast oraz chleba. Doskonale nadają się także do zagęszczania sosów i gulaszy opartych na tradycyjnych recepturach. Są sycącym uzupełnieniem musli i kleików. W połączeniu z jogurtem oraz owocami stanowią pożywną przekąskę.

Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:

Ze względu na wysokie walory odżywcze dietetycy polecają spożywanie płatków jęczmiennych zarówno osobom dorosłym, jak i dzieciom. Dzięki zawartości drogocennego błonnika płatki jęczmienne wspomagają funkcjonowanie układu pokarmowego.

Płatki Jęczmienne Błyskawiczne Halina są niezwykle proste w przygotowaniu. Wystarczy zalać je zimnym napojem mlecznym, gorącym mlekiem lub wodą. Nie wymagają gotowania. Smakują wyśmienicie podawane z truskawkami, brzoskwiniami i jagodami.

Producent:       Sawex Foods Sp. z o.o.

Produkt:          Płatki Jęczmienne Błyskawiczne Halina

Gramatura:      400g

Cena det.:        ok. 2,90 zł



Redakcja CentrumPR informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja CentrumPR nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

Sawex Foods
http://www.foods.sawexpl.com/

Komentarze (0)


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl
Opublikuj własny artykuł
Opublikuj artykuł z linkami

Kalendarium

Przejdź do kalendarium »

dodaj wydarzenie »

Ostatnio dodane artykuły

dodaj artykuł »