Firma » Reklama

Regus i Virako z Euro RSCG Sensors

Do grona klientów Euro RSCG Sensors dołączyły dwie firmy z branży nieruchomości - Regus, światowy lider w zakresie usług wynajmu powierzchni biurowej oraz Virako, łódzki deweloper powierzchni biurowych.

Agencja odpowiedzialna jest za komunikację korporacyjną oraz działania B2B klientów, w tym organizację wydarzeń specjalnych i doradztwo w zakresie projektowania materiałów informacyjnych. Firmy Regus i Virako obsługuje Dział BtoB & Financial Services.

Grupa Regus jest światowym liderem w dziedzinie usług dzierżawy pomieszczeń biurowych. Oferta obejmuje w pełni wyposażone biura, jak i sale konferencyjne, pokoje biznesowe oraz szerokie spektrum pomieszczeń studyjnych przeznaczonych do prowadzenia wideokonferencji. Ponad 400 000 klientów codziennie korzysta z usług Grupy w 1000 centrach biznesowych, znajdujących się w 450 miastach, w 75 krajach świata. Są wśród nich m.in.: Google, GlaxoSmithKline, IBM, Nokia, a także tysiące firm z sektora małych i średnich przedsiębiorstw.

Virako to łódzki deweloper, posiadający duże doświadczenie w realizacji inwestycji budowlanych. Virako specjalizuje się również w zarządzaniu nieruchomościami komercyjnymi (centrami biurowymi). Obecnie firma realizuje projekt Forum76, pierwsze łódzkie centrum biznesowe z powierzchnią klasy A. Dotychczas najważniejszą inwestycją spółki było Centrum Faktoria przy ulicy Dowborczyków w Łodzi. Virako zmieniło Fabrykę Motorów Henryka Wegnera z 1920 roku w nowoczesny wielofunkcyjny biurowiec klasy B+, o łącznej powierzchni użytkowej 3000 metrów kwadratowych.

ap