Rozrywka i wypoczynek » Turystyka
REWOLUCYJNE CHIPSY Z SERA
Zobacz więcej zdjęć » |
Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:
Crispy z sera o obniżonej zawartości tłuszczu (20 proc.) i technologia ich wytwarzania objęte są światowym zastrzeżeniem patentowym. W ofercie trzy propozycje: chipsy z sera z marchwią, cebulą, o smaku a’ la Italiana. Serowe chipsy są źródłem naturalnego wapnia, błonnika i białka. Nie zawierają również glutenu.
Chipsy z sera to doskonała przekąska, ale także chrupiący dodatek do sałatek i zup, serowy snack do dipów. Polecane na różne okazje. Świetne do piwa, wina, na spotkania ze znajomymi, do chrupania przed telewizorem – podczas oglądania ulubionego serialu i meczu. Zaspokoją pierwszy głód, urozmaicą wiele potraw, zabiją nudę. Niezastąpione również w podróży.
Chipsy produkowane są z polskiego sera o obniżonej do 20 proc. zawartości tłuszczu. Nie są poddawane procesowi smażenia ani pieczenia. Ich produkcja opiera się na nowatorskiej metodzie objętej zastrzeżeniem patentowym, dzięki czemu zawierają błonnik, wapń i białko. Są przy tym chrupiące i smaczne. Z pewnością zostaną docenione przez dbających o swoją wagę i wygląd, jak i przez tych, którzy lubią naturalne czy tradycyjne przekąski.
Klasyczne, przyciągające uwagę czarne opakowanie zawierające 20g chipsów zostało wyprodukowane z 40g świeżego sera. W ofercie trzy kompozycje smakowe: chrupiące plasterki sera z kawałkami suszonej marchwi; chrupiące plasterki sera z posypką a’ la Italiana oraz chrupiące plasterki sera w towarzystwie suszonej cebulki.
Rekomendowana cena detaliczna 2,50 zł za opakowanie. Produkty dostępne są w sieciach handlowych oraz w sklepie internetowym www.sklep.crispy.pl.
Więcej na www.serinaczej.pl
Redakcja CentrumPR informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja CentrumPR nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.
Nadesłał:
kalitero
|
Komentarze (0)