Dom » Wnętrza

Ruszają INSTALACJE ON TOUR – firma TECE partnerem wydarzenia

Trzynaście miast Polski, liczne wyzwania, najlepsi specjaliści w swoich fachu i tylko jeden zwycięzca – tak w skrócie można opisać eliminacje do Mistrzostw Polski Instalatorów. Jednym z partnerów INSTALACJI ON TOUR jest firma TECE – producent nowoczesnych rozwiązań sanitarnych i grzewczych.

Wyzwanie dla najlepszych

INSTALACJE ON TOUR to cykl spotkań dla instalatorów, które odbędą się w trzynastu miastach Polski. Ich celem jest wyłonienie najlepszych specjalistów branży, którzy w 2016 roku spotkają się w finałowej rywalizacji podczas poznańskich targów INSTALACJE. Zwycięzca finałowych rozgrywek otrzyma tytuł Mistrza Instalatorów 2015. Eliminacje rozpoczną się 15 maja w Poznaniu, a zakończą 18 września spotkaniem we Wrocławiu. Zadanie konkursowe będzie polegało na wykonaniu w jak najkrótszym czasie na specjalnej ściance szeregu określonych czynności montażowych. Jednym z partnerów wydarzenia jest firma TECE – producent stelaży podtynkowych, szerokiej gamy przycisków spłukujących, odpływów liniowych oraz systemów ogrzewania podłogowego.

Udział w projekcie INSTALACJE ON TOUR to okazja do wymiany doświadczeń oraz osobistych spotkań z instalatorami z aż 13 miast Polski. To także możliwość bezpośredniego kontaktu wykonawcy z produktami marki TECE, które umożliwiają szybki i łatwy montaż instalacji. W porównaniu do standardowych form spotkań z instalatorami, takimi jak szkolenia czy targi, formuła projektu INSTALACJE on TOUR ma mniej formalny charakter, a zawody odbywają się w atmosferze pikniku i zabawy. Jak zdobyć tytuł Mistrza? Niezbędne będą: całkowita koncentracja, analityczne myślenie, spryt oraz szybkość działania – mówi Krzysztof Kaczmarek, V-ce Dyrektor Handlowy w firmie TECE.

Szczęśliwa trzynastka

Udział w rywalizacji to nie tylko szansa dla instalatorów na sprawdzenie swoich umiejętności i sprawności działania, ale także świetna okazja do wymiany doświadczeń i praktycznego zapoznania się z produktami partnerów. To również doskonała zabawa, dlatego organizatorzy zachęcają uczestników do zabrania ze sobą rodziny i znajomych.

Aby wziąć udział w eliminacjach należy wypełnić formularz zgłoszeniowy na stronie internetowej www.instalacjeontour.pl

SferaGroupPR