Gospodarka » Żywność

Sałatka świdnicka i babcina

Smak których potraw pozostaje w naszej pamięci na zawsze? Oczywiście tych z czasów dzieciństwa. Do późnej starości wspominamy z rozrzewnieniem wszystkie smakołyki przyrządzane przez swoje babcie.
„Takiej sałatki, jaką robiła moja babcia, nie można już znaleźć…” Ilu z nas wypowiada te czy podobne słowa, gdy kulinarnie wraca do czasów dzieciństwa? Ale dziś sałatka babuni nie musi być już tylko wspomnieniem.

Firma M&J wypuściła na rynek kolejną nowość – Sałatkę Tradycyjną Babuni. Na rynku jest wiele sałatek babuni, ale marka Świdnicki jest gwarancją najlepszego tradycyjnego smaku, o czym przekonujemy się sięgając choćby po inne znane produkty Świdnicki np. po popularny majonez.

Świdnicka Sałatka Babuni skomponowana została z oryginalnego przepisu najprawdziwszej, sprawnej jeszcze kulinarnie babuni, która osobiście nadzorowała w firmie M&J produkcję sałatki. Do zakręcenia ostatniego słoika, dbała o to, aby smak Świdnickiej Sałatki Babuni, nie odbiegał od tradycyjnego, Tego, który zachwyca jej najbliższych.

Udało się. Firma M&J po raz kolejny przekazała produkt tradycyjny i zarazem oryginalny. I oczywiście przesmaczny.

Świdnica Sałatka Babuni przygotowana jest z zawsze świeżych, soczystych i dojrzałych warzyw: białej kapusty, marchwi, papryki oraz cebuli. Jest idealnym dodatkiem do obiadów. Znakomicie współgra z duszonym i pieczonym mięsem. Teraz już każda rodzina może cieszyć się tradycyjnym smakiem warzyw przez cały rok. Warzyw przyrządzonych po babcinemu! I po świdnicku!

Słoik – 900 gram

Sugerowana cena producenta- 2,60 zł