Firma » Biznes

Samochodowe wojaże tańsze dzięki E.Leclerc

Sieć hipermarketów E.Leclerc zaprasza kierowców do korzystania ze swoich stacji benzynowych. Przygotowując budżet do ostatnich wakacyjnych wyjazdów nie zapomnijmy o zatankowaniu samochodu. Stacje benzynowe E.Leclerc proponują kierowcom najwyższej jakości paliwo w bardzo konkurencyjnej cenie.

Dzięki paliwom spełniającym niezbędne normy stacje E.Leclerc mogą poszczycić się produktami wysokiej jakości. Jakość oferowanego przez nas paliwa w niczym nie różni się od tankowanego
na stacjach wielkich koncernów, co potwierdzają świadectwa i certyfikaty
– mówi Denis Louis, prezes E.Leclerc w Rzeszowie. Zgodnie ze ścisłą polityką sieci, umowy podpisywane są tylko ze sprawdzonymi dystrybutorami, co do których nie ma żadnych wątpliwości, a zakupy dokonywane są bezpośrednio w rafineriach. Tak wyjątkowe warunki pozwalają zagwarantować naszym klientom paliwo na wysokim poziomie i po cenach niższych, niż u innych markowych sieci – dodaje Denis Louis.

Atutem stacji E.Leclerc jest też ich lokalizacja. Stacja E.Leclerc w Rzeszowie znajduje się tuż przy drodze wylotowej z miasta. Podobnie jest między innymi w Lublinie, Radomiu czy Nowym Targu. Dzięki temu Klienci mogą zatankować samochód bez konieczności wjazdu do centrum miasta.
Przy okazji tankowania można również zrobić niezbędne zakupy, gdyż każda stacja benzynowa budowana jest w bezpośrednim sąsiedztwie marketu E.Leclerc. Obowiązuje samoobsługa, ale w razie potrzeby na miejscu z reguły przebywa pracownik.

Obecnie w Polsce działa 12 stacji benzynowych sieci E.Leclerc. W planach jest uruchomienie kolejnych, między innymi jeszcze w tym roku w Oleśnicy. Zawsze staramy się na bieżąco odpowiadać potrzebom naszych klientów, których przybywa z każdym rokiem – mówi Francis Gemarin, prezes E.Leclerc w Bełchatowie. – Oferujemy paliwo na poziomie dużych sieci, przy tym w bardziej przystępnej cenie. Klient to docenia, dzięki czemu sieć naszych stacji benzynowych stale się rozrasta.

p.wrona