Firma » Biznes

Schneider Electric z nagrodą VAR-ów i integratorów

Na tegorocznej gali Tech Trendy Biznes 2015 organizowanej przez miesięcznik Computer Reseller News przyznano nagrody dla najlepszych menadżerów i firm IT.

Po raz pierwszy w historii plebiscytu organizowanego przez CRN głos otrzymali także czytelnicy kwartalnika „Vademecum VAR-ów i integratorów”, którzy wybrali najlepszego wg nich producentów zaawansowanych rozwiązań informatycznych w różnych kategoriach produktowych. Nagrodą w kategorii „Producent systemów zasilania i klimatyzacji” uhonorowano firmę Schneider Electric, w ramach której działa marka APC by Schneider Electric.

- Jest to dla nas wyjątkowe wyróżnienie, ponieważ przyznali je profesjonaliści na co dzień korzystający z naszych rozwiązań i polecający je swoim klientom. Chciałbym bardzo podziękować czytelnikom „Vademecum VAR-ów i integratorów” za zaufanie, jakim darzą nasze rozwiązania i produkty –  powiedział Dariusz Koseski, wiceprezes Schneider Electric, odpowiadający za rozwiązania IT Business.

Krótką relację z wydarzenia można obejrzeć tutaj: https://vimeo.com/127458246

Mondaypr