Technologie » Telekomunikacja

Senior jest w Internecie, każdy to widzi

Seniorzy coraz śmielej korzystają z Internetu i coraz bardziej doceniają możliwości jakie daje bycie „w sieci”. Dużą popularnością cieszą się portale prowadzone przez seniorów i dla seniorów oraz blogi. Teraz nadszedł czas na sklepy internetowe dla dojrzałych Internautów.

Sklepy internetowe oferuj

ą całą paletę produktów codziennego użytku, przez specjalistyczne urządzenia, np. do rehabilitacji. Dzięki takim usługom osoby starsze mogą czuć się zupełnie niezależne i bez wychodzenia z domu nabyć rzeczy ułatwiające funkcjonowanie
w otaczającej ich rzeczywistości.

Widz

ąc potrzeby seniorów, którzy z czasem będą korzystali z Internetu coraz więcej, a co za tym idzie będą także bardziej świadomi i wymagający, firma emporia wyszła ich oczekiwaniom na przeciw i stworzyła przyjazny w obsłudze sklep internetowy www.emporiasklep.pl.

Tylko kompleksowe przygotowanie sklepu internetowego przez do

świadczonych ekspertów, którzy znają grupę docelową firmy, może zapewnić wiarygodną i profesjonalną prezentację marki i pomóc prawidłowo spełniać swoją rolę, jaką jest dostarczenie konkretnych informacji
o produktach oraz szybki i łatwy ich zakup.
www.emporiaklep.pl spełnia te warunki, dzięki przemyślanej budowie serwisu.” – mówi Grzegorz Możdżyński, Dyrektor Generalny Emporia Telecom w Polsce.

Internetowy serwis emporiasklep.pl jest zbudowany wed

ług myśli przewodniej marki emporia „Łatwiejsza komunikacja”. Projektując go pamiętano o podstawowym warunku – czytelności struktury i schematu serwisu. Dzięki dużym czcionkom i zdjęciom, które dodatkowo można powiększyć specjalną lupą, nie trzeba wytężać wzroku, by przeczytać informacje lub dojrzeć szczegóły produktu. Niewielka ilość zakładek, a także starannie wyselekcjonowana treść, umożliwiają łatwe i szybkie odnalezienie szukanych informacji.

emporiasklep.pl przy swojej przyjaznej funkcjonalno

ści nie ma na celu ograniczenia kontaktu klienta z firmą. W specjalnej zakładce jest dostępny formularz kontaktowy oraz numer telefonu, na wypadek, gdyby ktoś chciał porozmawiać z obsługą serwisu. W ten sposób to pozornie bezosobowe narzędzie, jakim jest sklep internetowy, staje się kolejnym kanałem komunikacji z klientami.” – mówi Grzegorz Możdżyński.

Informacje o firmie emporia:

Emporia Telecom to założona w 1991 roku prywatna firma, która opracowuje, produkuje i sprzedaje telefony komórkowe dla konsumentów w wieku 60 lat i powyżej. Emporia Telecom jest synonimem prostej komunikacji bez barier. Zamiast natłoku funkcji klienci zyskują łatwiejsze kontakty z bliskimi. Dział badań i rozwoju emporia, zatrudniający jedną trzecią ze 100-osobowego personelu firmy, wykorzystuje technologię do uproszczenia skomplikowanych procesów, aby komunikacja była przystępna dla każdego. Wszystko to wyłącznie po to, by zaspokoić potrzeby pokolenia seniorów. Emporia Telecom, austriacka firma z siedzibą w Linz, to globalny lider rynkowy i technologiczny w segmencie telefonów komórkowych dla starszych osób. Produkty emporia dostępne są już w niemal 30 krajach.

Anna Koper
Senior Account Executive