Dom » Wnętrza

Slim System - jakość na każdą kieszeń

Slim System to nowa marka, która od niedawna weszła na rynek mebli z drzwiami przesuwnymi. W jaki sposób udało się stworzyć nowoczesne i funkcjonalne zabudowy, łączące w sobie takie zalety, jak: dobra jakość, dwuletnia gwarancja i niezwykle przystępna cena?

W dzisiejszych czasach meble przestały być inwestycją na długie lata. Zmieniamy je dość często, kierując się indywidualnymi potrzebami. Ulegamy też coraz to nowym tendencjom w modzie. Zabudowy z drzwiami przesuwnymi pojawiają się coraz częściej nie tylko w salonach, garderobach, sypialniach czy przedpokojach, ale wchodzą także do mniej użytkowanych przestrzeni, takich, jak na przykład: garaże, spiżarnie czy pomieszczenia gospodarcze. Trudno w takiej sytuacji nie brać pod uwagę kosztów i dlatego też ogromne znaczenie przy zakupie mebli odgrywa cena. Slim System spełnia te właśnie oczekiwania klientów - zapewnia produkt prosty, niedrogi i funkcjonalny. To jedne z najtańszych na rynku drzwi przesuwnych, reprezentujące należytą jakość oraz nowoczesne wzornictwo. Slim jest idealnym produktem w idealnej cenie.

W tym systemie można zamówić drzwi o wysokości do 2,55 m, szerokości pojedynczego skrzydła do 80 cm w profilach stalowych i do 90 cm w aluminium oraz o szerokości całego frontu do 3,5 m. Do wyboru jest pięć kolorów płyt laminowanych - biały, klon naturalny, jabłoń Torino, kwiaty i dąb antyczny oraz jeden kolor lustra - srebrny. Drzwi mogą być osadzone w jednym rodzaju profilu aluminiowego Elegance i w jednym kolorze, jakim jest anoda naturalna oraz w dwóch rodzajach profili stalowych - Classic i Prime, występujących w trzech kolorach: jasna oliwka, jasny beż i jasny popiel. Dla  tych rodzajów profili  dostępne są dwa  typy  mechanizmów  jezdnych i  prowadzących: dwa  typy  wózka  dolnego oraz dwa  typy  prowadnika  górnego. W pojedynczym skrzydle drzwi możliwe jest wykonanie do trzech łączeń.

W systemie nie ma możliwości wykonania m.in. zabudów skosów, drzwi uchylnych czy przejściowych, ale jest coś w zamian - należyta jakość i gwarancja za niską cenę.

Slim System to odpowiedź na oczekiwania części klientów. Z pewnością je spełni. Dystrybucją marki na terenie województwa pomorskiego zajmuje się firma Komandor Pomorze.

Informacje na temat systemu wraz z przykładami projektów i cenami znajdują się na stronie www.slimsystem.pl

KomandorPomorze