Gospodarka » Żywność
Słodkości na Święta z masą krówkową
Zobacz więcej zdjęć » |
Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:
To właśnie one są dopełnieniem idealnego obiadu. Nie wiesz jaki przepis sprawdziłby się w Twojej kuchni? Inspirujemy! Masy krówkowe Helio z pewnością ułatwią ci przygotowania pysznych, świątecznych słodkości.
Masy HELIO wytwarzane wg tradycyjnej receptury, bez konserwantów. Są naturalnie smaczne i gotowe do bezpośredniego spożycia. Dzięki nim w szybki i łatwy sposób wykreujemy przepyszne rarytasy bez konieczności eksperymentowania z proporcjami składników. Idealnie sprawdzą się na Święta – i nie tylko. A jakie pyszności można stworzyć z ich pomocą? Podpowiadamy!
Co powiesz na pyszne, tradycyjne rogaliki?
Potrzebne składniki: • masa krówkowa HELIO PREMIUM w ulubionym smaku • pistacje prażone bez soli HELIO Natura • prażone orzechy laskowe HELIO Natura • polewa i dekoracja deserowa HELIO • gotowe ciasto francuskie • gotowe ciasta kruche • 1 jajko.
Wystarczy, że gotowe ciasto francuskie podzielisz na trójkąty, które wypełnisz masą HELIO. Ciasto zawiń w rogaliki. Posmaruj je jajkiem i piecz ok. 15/20 min w piekarniku w temperaturze 210 stopni. Przygotuj polewę i udekoruj nią rogalik. Następnie posyp dodatkiem ulubionych orzechów. Mniam!
A może chcesz przygotować deserki z masą krówkową HELIO? Nic prostszego! To idealna alternatywa dla tradycyjnych ciasteczek. Potrzebne składniki: Masa krówkowa HELIO o smaku advocata, Masa krówkowa HELIO o smaku kukułki, Sezam HELIO, pałeczki grissini. Do miseczki za pomocą dozownika do mas, dodaj masę o smaku advocata. Następnie w ten sam sposób dodaj do niej masę o smaku kukułki. Całość posyp sezamem. Następnie pałeczki grissini maczamy w przygotowanej przez nas mieszance i… Gotowe!
Wybierz swój ulubiony przepis i przygotuj z Helio pyszne słodkości na Święta!
Redakcja CentrumPR informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja CentrumPR nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.
Nadesłał:
syl
|
Komentarze (0)