Gospodarka » Żywność

Słodycz wygrywania z Mamutem

W ramach trwającej od 14 września do 6 grudnia loterii "Słodycz wygrywania", na smakoszy produktów firmy Mamut czekają atrakcyjne nagrody. Najbardziej aktywni uczestnicy konkursu mają szansę otrzymać Fiata Grande Punto.

Zasady uczestnictwa są proste: wystarczy zakupić ulubiony przysmak z grupy produktów objętych promocją i zachować kod kreskowy oraz paragon.

Już 4 kody kreskowe mogą być wymienione na:
•zbudowany w oparciu o zaawansowaną technologię laptop Hewlett Packard, mogący dostarczyć szczęśliwemu posiadaczowi wiele radości z wirtualnych poszukiwań,
•1 z 44 aparatów cyfrowych marki Samsung, przygotowanych specjalnie do rejestrowania najsłodszych chwil życia,
•samochód Fiat Grande Punto, idealny na rodzinne wyprawy (nagroda główna).

Im większa ilość zgłoszeń, tym większa szansa na wygraną!
Każdy miłośnik słodkich przysmaków może wziąć udział w wielkiej loterii Słodycz Wygrywania, zgłaszając uczestnictwo w najbardziej wygodny dla siebie sposób. Korzystając z usług Poczty Polskiej, wystarczy wysłać paragon i 4 kody kreskowe z dowolnych opakowań MAMUT na adres AVANTIS SA, ul. Królewska 16, 00-103 Warszawa. Zgłoszenia można także dokonać z domowego zacisza, rejestrując się na stronie www.slodyczwygrywania.pl, podając dane adresowe oraz ilość posiadanych kodów. Organizator dopuszcza również rejestrację w konkursie drogą sms – należy wysłać wiadomość o treści „MAMUT” pod numer 71121.

Informacje o produktach objętych promocją, nagrodach oraz zasadach uczestnictwa można znaleźć na stronie www.mamut.pl oraz www.slodyczwygrywania.pl .

Firma MAMUT jest największym producentem piekarsko-ciastkarskim na Dolnym Śląsku i jedynym w Polsce o tak szerokim i zróżnicowanym asortymencie. Szeroka oferta oraz wyśmienity smak wyrobów produkowanych w Zakładach gwarantują uznanie konsumentów tak w kraju, jak i za granicą.
Początki działalności zakładów sięgają drugiej połowy XIX wieku. Obecnie w skład przedsiębiorstwa wchodzą: dwa duże obiekty produkcyjne, piekarnia rzemieślnicza, ciastkarnia przemysłowa oraz sklepy firmowe. Zatrudnionych jest około 500 pracowników. W trosce o najwyższą jakość wyrobów stosowane są jedynie wysokiej jakości składniki, a wypiek opiera się na tradycyjnych recepturach.

E.C.H.O. Communications