Technologie » Internet

SocialUp! dla pierwszoligowego klubu siatkarskiego

SocialUp!, kreatywna marka Positive Power, została wybrana przez pierwszoligowy klub siatkarski ZAKSA Kędzierzyn-Koźle do obsługi działań w mediach społecznościowych.

Zadaniem agencji jest długofalowa opieka nad komunikacją klubu ZAKSA w mediach społecznościowych, w tym w szczególności budowanie relacji z kibicami i partnerami we wszystkich kanałach marketingowych online oraz wsparcie w zakresie realizacji założonych celów wizerunkowych i sprzedażowych. Obecnie trwają zintensyfikowane prace nad stworzeniem spójnej strategii działań w okresie siatkarskich rozgrywek, SocialUp! pracuje również nad wiodącą linią graficzną oraz aplikacjami promocyjnymi i konkursowymi, które wdrożone zostaną wraz z rozpoczęciem sezonu.

SocialUp! jest marką agencji interaktywnej Positive Power Sp. z o.o., specjalizującą się w kompleksowej obsłudze firm w zakresie marketingu, budowania wizerunku oraz skutecznych i nowatorskich rozwiązaniach komunikacyjnych w mediach społecznościowych. Do tej pory SocialUp! współpracowało między innymi z takimi firmami, jak: Komandor SA, 8a.pl, pracownia architektoniczna MG Projekt czy marka Lotari. Więcej informacji na www.socialup.pl.

PositivePower