Motoryzacja » Moto Serwis

Sposób na mechanika

Nikt z nas, oddając samochód do warsztatu nie chce trafić na nieuczciwego mechanika, który nie tylko go nie zreperuje, ale jeszcze każe sobie za to słono zapłacić.

Nie ryzykuj - wejdź na www.RankingWarsztatow.pl i sprawdź, który warsztat najlepiej odwiedzić.

Sprawdź . . .

W maju 2009 roku, wystartował nowy portal motoryzacyjny www.RankingWarsztatow.pl. Dysponuje on bazą ponad 30 000 punktów usługowych w całej Polsce – warsztatów samochodowych, punktów wulkanizacyjnych, blacharskich oraz myjni. Serwis pozwala zmotoryzowanym Internautom łatwo odnaleźć miejsce, którego w danym momencie potrzebują. Dzięki zawartym na portalu informacjom, użytkownik wybierze najlepiej oceniany warsztat o określonej specjalności. Sprawdzi też na mapce sposób dojazdu na miejsce. To ogromna oszczędność czasu i minimalizacja ryzyka – wyjaśnia Paweł Dąbrowski, Dyrektor Sprzedaży i Marketingu w Satori Internet Group, firmy do której należy portal.Żeby odnaleźć potrzebne informacje, wystarczy wejść na stronę www.RankingWarsztatów.pl, wskazać miejsce Polski, które Cię interesuje i natychmiast na ekranie pojawią się adresy warsztatów w najbliższej okolicy. Znajdziesz także krótkie opisy każdego z nich oraz mapkę z dokładnym dojazdem do każdego z punktów.

… i oceń

www.RankingWarsztatów.pl to miejsce, w którym nie tylko znajdziesz informacje o warsztatach w swojej okolicy, ale także będziesz mógł pomóc w dokonaniu wyboru innym Internautom. Większość kierowców przynajmniej raz miała wątpliwą przyjemność oddać swój samochód w ręce niekompetentnego lub nieuczciwego mechanika. Dzięki Rankingowi możesz uchronić przed takim rozczarowaniem innych użytkowników aut. Wystarczy, że znajdziesz w bazie danych portalu interesujący Cię warsztat i wyrazisz swoją opinię na jego temat. Każda osoba wchodząca na stronę, może przyznać wybranemu warsztatowi klucze, od jednego do pięciu. Po ich ilości przy danym wpisie pozostali użytkownicy będą mogli łatwo zorientować się, jak oceniane są usługi poszczególnych mechaników. Jest też sposób na ukaranie fachowca, który nie spełnił naszych oczekiwań. Z każdym wpisem powiększa się  lista tych najlepszych i tych najgorzej ocenionych warsztatów. Dzięki niej, każdy kierowca upewni się, czy oddaje swój samochód w dobre ręce.

Portal oferuje także usługę prowadzenia historii napraw Twojego pojazdu online. W specjalnej, elektronicznej książce serwisowej gromadzić można informacje na temat każdej naprawy wykonywanej przez warsztaty znajdujące się w bazie danych portalu. Dzięki historii napraw każdy z użytkowników będzie mógł w dowolnym momencie wrócić do zapisów dotyczących poszczególnych napraw i przypomnieć sobie ich szczegóły.

Samochód to nie tylko inwestycja pochłaniająca często nasze oszczędności, ale także przedmiot dający nam radość, wygodę i ogromną satysfakcję posiadania. Jeśli zostawiając auto w warsztacie chcesz mieć pewność, że odbierzesz je w lepszym stanie – przyłącz się do użytkowników portalu www.RankingWarsztatów.pl.

triple

stillalice 2017-08-30 19:54:20

Ja jeżdżę do autoryzowanych serwisów i mam problem z mechanikami z głowy. Wiem, że części są oryginalne, ale ceny akurat w ASO forda do wysokich nie należą.

~Janek 2017-08-06 10:19:39

ja mam sprawdzonego mechanika w Krakowie przy ul. Makuszyńskiego. W Imrarze mam zawsze pewnośc, że on mi zdiagnozuje usterke od razu, a nie bedzie wymieniał po kolei. Poza tym ceny w porządku, ale najwazniejsze jest zaufanie

~Gredan 2012-11-30 03:29:56

Bo w większości serwisów wszystko robione jest hurtowo, aby jak najwięcej załatwić i jak najwięcej zarobić. I stąd potem jakieś niedoróbki. Dobrze, że są takie firmy jak np. warszawski www.serwis-lakierniczy.pl - przynajmniej można mieć pewność, że ktoś jeszcze trzyma poziom.

• bull
    bull 2012-10-03 19:14:10

Faktycznie, dobrych lakierników jakby ubyło. To chyba wina tego, że większość napraw wykonywana jest hurtowo, żeby jak najwięcej klientów obsłużyć w jak najkrótszym czasie:( A to przekłada się na jakość napraw. Chlubnym wyjątkiem na tej mapie jest na pewno serwis z Warszawy SztukaLakierowania.pl zdecydowanie mogę polecić każdemu, komu zależy na jakości naprawy.