Rozrywka i wypoczynek » Rozrywka

Święto zakochanych w zakupach

Nie trzeba mieć szczęścia w miłości, żeby 14 lutego był szczęśliwym dniem! W Agorze Bytom nagrody w walentynkowych konkursach i atrakcyjne promocje darzą klientów gorącym uczuciem…z wzajemnością!

Już jutro o godz. 12.00 w Agorze Bytom rozpocznie się impreza z okazji corocznego święta zakochanych. Przez cały dzień, aż do godz. 19.00, odbywać się będą konkursy prowadzone przez samego Pana Serce! Zadaniem uczestników będzie m.in. przygotowanie deseru w jak najkrótszym czasie czy wyznanie miłości w największej liczbie języków. W czasie Walentynek warto też zrobić w Agorze zakupy i pod żadnym pozorem nie wyrzucać paragonu. Kilka razy w ciągu dnia prowadzący poda przez mikrofon pewną liczbę. Na osobę, który ma na paragonie najbardziej zbliżoną kwotę, czekają atrakcyjne nagrody! Ufundowali je najemcy, dzięki którym w Walentynki bawimy się naprawdę „na bogato".

Co będą mogli wygrać uczestnicy wtorkowych zabaw w Agorze? Trzy piękne bukiety ufundowała Bukieciarnia Renome. Fantasy Park ma pięć voucherów na kręgle, bilard i plac zabaw oraz promocję 1+1 - kupując jedną godzinę kręgli, drugą do godz. 23.00 można dostać za darmo. Kinomaniacy powalczą o gratisowe zestawy biletów na filmy w Cinema City. Six przygotował nagrodę „dla niej i dla niego", a Pretty One podbije modową stawkę specjalną akcją rabatową oraz trzema bonami na zakupy. Silną frakcję obuwniczą reprezentuje Boot Square, który przygotował trzy bony po 100 zł, Altero - również trzy bony po 100 zł, Heavy Duty - cztery po 50 zł oraz CCC, który udzieli Wam rabatu 20% na cały asortyment. Z kolei „Kawosze", „herbaciarze" i wszystkie łasuchy bez wątpienia połakomią się na trzy smakowite kupony na kawę, herbatę, deser lodowy i tiramisu w różnych apetycznych zestawieniach od Holia Chopin Cafe. Przy takiej kumulacji gra jest warta zachodu!

„Z miłością do Agory" to nie tylko coś dla tych, którzy cenią sobie zastrzyk adrenaliny i czują ducha rywalizacji, ale także dla łowców nietuzinkowych promocji. Specjalnie dla klientów Agory sklep Lolita Accessories przygotował obniżki 30, 50 i 70 procent na biżuterię. Six ma stylowe świecidełka z kolekcji walentynkowej 20% taniej, a Swiss nietypowo, w tym jednym dniu przecenia o 14% zegarki... z elementami czerwonymi. W tyle nie może pozostać... Bytom! Dla wszytkich klientów, którzy zrobią zakupy 14 lutego, sklep przygotował 20% rabatu na nową kolekcję. Atlantic przekaże jeden ze swoich topowych produktów, a przy zakupie artykułów z kolekcji walentynkowej otrzyma się kupon ze zniżką 20% do wykorzystania do końca marca na kolekcję wiosna-lato 2012. Ponadto przy zakupie 2 artykułów z kolekcji walentynkowej - na drugą rzecz klienci otrzymają 20% rabatu. Wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej, więc Home&You pozwoli upiększyć miłosne gniazdko z obniżką 50% na drugi, tańszy produkt.

Może zakręcić się w głowie od tych atrakcji, a to przecież nie wszystko, bo większość sklepów przygotuje także specjalne, sieciowe promocje i niespodzianki. Wszystko „in the name of love" do klientów!

Profitcomms