Dom » Wnętrza

System paneli ściennych firmy Entra produktem i odkryciem 2009 roku

System paneli ściennych firmy Entra został nagrodzony certyfikatami ogólnopolskiego programu Polish Product w kategoriach Produkt oraz Odkrycie 2009 roku.

Według kapituły certyfikatu Polish Product na miano produktu i odkrycia roku zasłużył system paneli ściennych firmowanych marką Entra. Zauważona i doceniona została przede wszystkim funkcjonalność paneli ściennych, ich walory estetyczne oraz najnowsza technologia produkcji.

System paneli ściennych firmy Entra składa się z kilku elementów: paneli, profili startowych, krańcowych, montażowych oraz narożników wewnętrznych i zewnętrznych. Panele wykonywane są z  wysokiej jakości płyty MDF.

Nagrodzony system paneli ściennych został w całości opracowany przez zespół technologów z firmy Entra. Podział paneli oraz systemy łączenia i mocowania zostały zaprojektowane w taki sposób, aby umożliwić kreowanie oryginalnych wnętrz w przystępny sposób.

Ponadto, poszczególne elementy paneli oraz ich kolor dobierane są według indywidualnych potrzeb klienta. Dzięki temu, za każdym razem są one produkowane zgodnie z preferencjami technicznymi i estetycznymi klienta.

System paneli ściennych może być montowany na ścianach bez konieczności specjalnego ich przygotowania. Nierówności strukturalne, niewielkie odchylenia od pionu lub poziomu mogą być zniwelowane poprzez zamontowanie paneli.

Panele mogą być okleinowane naturalnymi fornirami, malowane kolorami z palety RAL i NCS lub laminowane laminatem imitującym stal nierdzewną. W ofercie firmy Entra dostępna jest szeroka gama oklein klasycznych (buk, dąb, mahoń, orzech, klon, czereśnia), oklein z palet egzotycznych (jatoba, macassar, merbau, palisander, tanganika, tay, teak, wenge, zebrano), jak również serii limitowanych (boire, mansonia, sipo).

Panele ścienne umożliwiają wykonanie zabudowy całych powierzchni ścian. Dodatkowo wkomponowane drzwi stanowią uzupełnienie całej koncepcji aranżacji wnętrza.

O certyfikacie Polish ProductCertyfikat ogólnopolskiego programu Polish Product to symbol polskiego produktu. Jest on dowodem na nieskazitelną opinię firmy na rynku oraz wysoką jakość oferowanych przez nią usług lub produktów. Dodatkowo, od firm, które otrzymały certyfikat Polish Product wymaga się wzorowego wywiązywania ze wszystkich swoich zobowiązań oraz współpracy na najwyższym poziomie zarówno ze swoimi klientami, jak i podwykonawcami.

O firmie EntraEntra jest producentem wysokiej jakości drzwi i elementów wystroju wnętrz, w tym, paneli ściennych i schodów. Wszystkie elementy produkowane są na indywidualne zamówienie, dzięki czemu mogą one być projektowane przez samych klientów z przedstawionych im propozycji wyrobów. Entra posiada firmowe salony sprzedaży na terenie Trójmiasta i Warszawy oraz współpracuje z partnerami handlowymi na terenie całej Polski

Entra