Rozrywka i wypoczynek » Święta

Szukasz prezentu na Gwiazdkę dla dziecka? Sprawdź NEO24.PL!

Podczas planowania świątecznych zakupów, warto pomyśleć o najmłodszych i sprawdzić ofertę sklepu NEO24.PL. Oprócz bogatego asortymentu w kategoriach AGD i RTV, NEO24.PL ma też ogromny wybór zabawek – ponad 7 tys. produktów w niskich cenach.

Co w tym roku kupimy na święta?

Jak co roku przed świętami, również przed tegoroczną Gwiazdką największy wzrost sprzedaży będzie widoczny przede wszystkim w kategorii sprzętu AGD, telewizorów, laptopów oraz tabletów. Przed świętami zawsze obdarowujemy najbliższych produktami służącymi do pielęgnacji urody oraz akcesoriami codziennego użytku. Wielu z nas zabraknie jednak czasu na zrobienie tradycyjnych zakupów. Dlatego w tym roku warto działać sprytnie i kupić upominki przez internet. To wygodniejsze, szybsze, a przede wszystkim tańsze rozwiązanie. Dodatkowo możemy zaoszczędzić na kosztach przesyłki i czasie, jeśli zrobimy zakupy w jednym sprawdzonym sklepie. Warto wziąć to pod uwagę i szczegółowo przejrzeć oferty sklepów internetowych.

Pamiętajmy, że za przesyłkę płacimy tylko raz, więc w przypadku zamówienia produktów z różnych kategorii, zaoszczędzimy nie tylko czas, ale również pieniądze. W ten sposób robimy zakupy w jednym sklepie, obdarowując całą rodzinę – mówi Aleksander Jaworski z NEO24.PL.

Jeśli zabawki, to w NEO24.PL

Wszyscy wiemy, że na święta najbardziej czekają dzieci. Z myślą o najmłodszych (oraz ich rodzicach), sklep NEO24.PL przygotował szeroką ofertę zabawek i akcesoriów dziecięcych – aż 7000 produktów w 43 kategoriach, m.in.: gry, puzzle,  figurki i zestawy modelarskie, maskotki. Nie zabraknie również ogromnie popularnych wśród dzieci klocków LEGO. W NEO24.PL kupisz LEGO o 40 proc. taniej niż w sklepie stacjonarnym!

Sklep NEO24.PL znany jest z szerokiego asortymentu z branży AGD, RTV i komputerowej – posiadamy blisko 40 tys. produktów. Tymczasem posiadamy w ofercie również zabawki, perfumy czy foteliki dziecięce w konkurencyjnych cenach. Dlatego warto zajrzeć do nas nie tylko wtedy, gdy potrzebujemy najnowszego modelu smartfona, nowoczesnej konsoli czy gadżetu komputerowego – dodaje Aleksander Jaworski.

Prezenty dla Niej i dla Niego

W NEO24.PL bez problemu kupimy upominki także dla starszych – rodziców, dziadków czy ukochanej osoby. Bardzo popularnym zakupem świątecznym są naturalnie produkty służące pielęgnacji urody: depilatory, golarki, suszarki – ich sprzedaż w grudniu wzrasta o ponad 100%. Wysoką sprzedaż NEO24.PL odnotowuje w segmencie perfum – zarówno damskich, jak i męskich. Co ciekawe, na pierwsze miejsce list zakupów w grudniu trafia także duży kuchenny sprzęt AGD – wielu Klientów stara się przed Świętami wykończyć nowe mieszkania lub wyremontować stare. Innymi produktami, które dobrze sprzedają się co roku, są roboty kuchenne, wypiekacze do chleba czy masażery do stóp – coś, co przydaje się w każdym domu.

Świąteczna Gwarancja Renifera

Dobra wiadomość dla wszystkich, którzy kupowanie prezentów zostawiają często na ostatnią chwilę: nie musimy wcale rezygnować z wygodnych zakupów przez internet z obawy przed świątecznym paraliżem poczty i przetrzymaniem przesyłki z prezentem. Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom Klientów, NEO24.PL – lider internetowej sprzedaży sprzętu RTV i AGD – wprowadził specjalną gwarancję dla wszystkich zabieganych Świętych Mikołajów. Dzięki świątecznej Gwarancji Renifera w NEO24.PL, nawet zamówione na kilka dni przed Gwiazdką produkty objęte gwarancją, na pewno dotrą do Klientów na czas. W przypadku dużych miast – zamówienia na specjalnie oznakowane produkty można składać aż do piątku 21 grudnia do południa. Zamówienie można otrzymać przesyłką kurierską, odebrać w paczkomacie lub w jednym z Punktów Wydań Osobistych w największych miastach. Punkty Wydań Osobistych NEO24.PL będą otwarte nawet 23 grudnia! Tak sprytnej okazji do obdarowania najbliższych nie wolno przegapić.

RC2

W ABC dla dzieci foteliki recaro są najtańsze