Rozrywka i wypoczynek » Rozrywka

Taniec z zakupami w Arkadach Wrocławskich

Zaszalej na wyprzedażach i odbierz zaproszenie na kurs tańca. Podobno śpiewać każdy może, ale tańczyć, to już na pewno warto.

Ruch, rytm, ciało i ekspresja od zawsze idą ze sobą w parze. Dobry humor oraz szczypta uwodzicielskiej magii. To wszystko łączy taniec.

Początek wakacji ma w sobie wiele uroku. Po pierwsze: temperatura wzrasta, pogoda (trzymajmy kciuki) poprawia się, słońce dopisuje. Po drugie: urlopy i przerwa w szkole oraz laba na uczelniach. Po trzecie: wyprzedaże. Kto nie zaznał tych chwil upojenia towarzyszących polowaniu na prawdziwe i wyjątkowe okazje musi koniecznie spróbować „szopingowej rozrywki".

W tym sezonie jest w czym przebierać. Projektanci odzieży zadbali, aby nasze poczucie estetyki zostało tym razem zaspokojone różnorodną stylistyką i niesłychanie optymistyczną paletą barw. Jeśli chodzi o AGD i artykuły wnętrzarskie - czy wakacje to nie idealny moment na remont albo zmianę design? Zwłaszcza kiedy możemy zrealizować nasze marzenia za „pół ceny".

Po szalonych zakupach warto przysiąść na chwilkę, napić się kawy, zjeść dobre ciastko albo ochładzające lody. Ale, ale... można potańczyć.

W tym roku, z myślą o naszych Klientach, przygotowaliśmy specjalną ofertę life stylową. Każdy, kto dokona w wakacje w Arkadach Wrocławskich zakupów podczas letnich wyprzedaży, ma szansę otrzymać zaproszenie na kurs tańca organizowany przez Street Dance Academy, profesjonalną szkołę specjalizującą się w tańcach nowoczesnych, latyno-amerykańskich oraz tych jak najbardziej klasycznych. Dla każdego coś dobrego.

Wakacje, to nie tylko słodkie lenistwo na ciepłej plaży, ani wysokogórskie rajdy, to również pełna ekspresji noc w modnych klubach, pubach i na parkietach bardzo kameralnych prywatek. Zatem, rusz na zakupy, zawiruj z paragonami i otrzymaj zaproszenie na specjalny kurs tańca w Steet Dance Academy.

Tańczyć warto, bo to radość dla duszy i prezent dla ciała.

Podczas tanecznych wyprzedaży w Arkadach Wrocławskich nasi Klienci mogą liczyć na obniżki cen sięgające nawet 30-70 procent.

patrycja.gowienczyk@fabrykaidei.pl