Moda » Odzież

Top Secret, Troll… teraz Drywash

Agencja interaktywna Venti wprowadza do Internetu witrynę nowej marki odzieży sportowej – Drywash. Na zlecenie firmy Redan, właściciela marek Top Secret i Troll, agencja zaprojektowała i wykonała serwis internetowy www.drywash.pl.

Projekt serwisu odzwierciedla charakter nowej marki, dlatego dobrze poczują się na tej stronie osoby młode, aktywne, zdystansowane do siebie i optymistycznie nastawione do życia… - mówi Agnieszka Goławska, Project Manager Venti. Atrakcyjny wizerunek, przemyślany styl podkreślający osobowość i pasję- to najważniejsze elementy, na których opiera się pomysł… zarówno na Drywash, jak i na serwis tej marki.

Serwis drywash.pl wykonany jest w technologii Flash, dzięki której prezentacja kolekcji jest bardzo przyjazna dla użytkowników. Poszczególne produkty przegląda się tak wygodnie, jak ubrania wyeksponowane w sklepie na wieszakach. Prezentacji kolekcji towarzyszy dodatkowo muzyka skomponowana specjalnie na potrzeby www.drywash.pl.

Zastosowany w serwisie system zarządzania treścią pozwala na łatwą aktualizację. Codziennie dołączamy nowe produkty lub kolejne zdjęciapodkreśla Ewa Szydlaczek, kierownik ds. trade marketingu marki Drywash. Dzięki współpracy z Venti wprowadzanie na rynek nowej marki przebiega gładko i sprawnie.

Oficjalna premiera serwisu www.drywash.pl miała miejsce 1 lutego.

Agencja interaktywna Venti działa na rynku B2B od kilkunastu lat, realizując projekty m.in. dla: AIG, Gatta, Konica Minolta, PZU, Real, TP, Vileda. Doświadczony zespół managerów, projektantów zaawansowanych rozwiązań informatycznych i graficznych oraz specjalistów e-marketingu dostarcza Klientom kompleksową obsługę w zakresie działań internetowych. Firma oferuje usługi konsultingowe, wdraża nowoczesne technologie na potrzeby biznesu, buduje strategie obecności marki w Sieci. Rozwija i pozycjonuje serwisy WWW, realizuje kampanie reklamowe online i internetowe programy lojalnościowe, projektuje i wdraża platformy e-commerce oraz systemy zarządzania treścią. Venti jest czterokrotnym laureatem prestiżowego branżowego konkursu Webstarfestival oraz Złota Witryna, w którym nagradza się najlepsze polskie produkcje WWW.

Venti