Firma » Reklama

Usługa prowadzenia Facebooka - Marketing Creation

Prowadzenie Facebooka to przede wszystkim budowanie wizerunku firmy w oparciu o nowoczesność oraz zaufanie. Prowadzenie fanpaga firmowego jest skutecznym rozwiązaniem promocyjnym, który wpływa na zwiększenie grona fanów.

Prowadzenie Facebooka to przede wszystkim budowanie wizerunku firmy w oparciu o nowoczesność oraz zaufanie. Prowadzenie fanpaga firmowego jest skutecznym rozwiązaniem promocyjnym, który wpływa na zwiększenie grona fanów, którymi są potencjalni klienci. Kompleksowa obsługa prowadzenia fanpage dotyczy publikacji materiałów, prowadzeniu konkursów a także podtrzymanie stałego kontaktu ze społecznością profilu społecznościowego. Istotne jest prowadzenie Facebooka zgodnie z wizją oraz branżą reprezentowanego przedsiębiorstwa. Obsługa profilu społecznościowego to także regularne tworzenie projektów wizualnych wykorzystywanych do promocji fanpaga oraz budowania wizerunku.

Pozyskiwanie fanów jest o tyle ważne, iż prowadzenie Facebooka bez nich nie ma najmniejszego sensu. Prowadzenie fanpaga to także zbierania społeczności wokół marki oraz utożsamianie się z marką firmy. Prowadzenie Facebooka to zaledwie podstawa w budowaniu rozpoznawalności marki.

Poza unikalną zawartością oferuję wybór funkcjonalnych aplikacji użytkowych oraz konkursowych, które przyczynią się do większego zaangażowania społeczności a profil firmowy stanie się chętniej odwiedzany.Prowadzenie konta na Facebooku daje wiele możliwości takie jak indywidualnie dopasowana reklama w mediach społecznościowych. Jej uniwersalność umożliwia szczegółowe zaplanowanie oraz dostosowanie zamierzonych kampanii reklamowych. Na zakończenie każdego miesiąca jest dostarczany kompletny raport dotyczący statystyk profilu a także sugerowanych działań na nadchodzący okres dotyczący prowadzenie fanpage Twojej firmy.

Zapraszam do współpracy

www.marketingcreation.pl

Filmy wizerunkowe oraz filmy produktowe - Marketing Creation

• avatar
    ~Sebek44 2015-04-07 02:15:46

Ktoś miał doświadczenie z firmami prowadzącymi fanpage?