Firma » Biznes

Wiosenne nowości od ActiveJet

Oferta ActiveJet powiększyła się o kolejne produkty do urządzeń drukujących marki Brother. Nowy model tonera ATB-3390 N ze względu na wysoką wydajność zasługuje na szczególną uwagę małych i średnich firm.

Natomiast seria tuszów AB-123BN, AB-123CN, AB-123MN, AB-123YN to świetna propozycja dla klientów indywidualnych.

Nowo wprowadzony model tonera w wersji Supreme
o symbolu ATB-3390N to propozycja dla użytkowników, którzy pragną drukować dużo, trzymając w ryzach koszty wydruku.
Deklarowana wydajność kasety wynosi 12 tys. stron przy 5-proc. pokryciu strony o rozmiarze A4.

- Optymalizacja kosztów przy zachowaniu dobrych parametrów jakościowych drukowanych materiałów to dziś podstawa w każdej branży. Dlatego firmy zauważają plusy alternatywnych materiałów eksploatacyjnych, nie tylko ze względu na niższą cenę, ale również nienaganną jakość wydruku. Dlatego stale pracujemy nad poszerzaniem oferty, proponując produkty najwyższej klasy w atrakcyjnej cenie – mówi Rafał Ornowski, Pełnomocnik Zarządu ACTION S.A. ds. marki ActiveJet.

Tusze o symbolach AB-123BN, AB-123CN, AB-123MN oraz AB-123YN dostępne w wersji Supreme są kompatybilne
z drukarkami Brother DCP: J132W, J152W, J552DW, J752DW, J4110DW MFC: J470DW, J4410DW, J4510DW, J4610DW, J4710DW, J6920DW. Nowo wprowadzone produkty posiadają chip współpracujący z najnowszym oprogramowaniem drukarek Brother oraz atrament
klasy A+.

- Dbając o zapewnienie kompleksowej oferty, sukcesywnie rozbudowujemy nasze portfolio z myślą o wszystkich grupach klientów. Dlatego wprowadziliśmy do portfolio serię tuszów do drukarek marki Brother – dodaje
R. Ornowski, Pełnomocnik Zarządu ACTION S.A. ds. marki ActiveJet.

Symbol ActiveJet

15

10

34,9 zł/sztuka

Nowo wprowadzone produkty objęte są 5-letnią gwarancją.

Uwaga: nazwy OEM zostały użyte wyłącznie w celach informacyjnych.

Action S.A.