Gospodarka » Żywność

Wyjątkowa nowość od Bonduelle - „JUŻ PRZYGOTOWANE NA PARZE”

Wyjątkowa nowość od Bonduelle  - „JUŻ PRZYGOTOWANE NA PARZE”
Zobacz więcej zdjęć »
Bonduelle, światowy lider w przetwórstwie warzyw i marka znana w Polsce z najwyższej jakości produktów, prezentuje wyjątkową innowację - mrożone warzywa JUŻ PRZYGOTOWANE NA PARZE. Dzięki wykorzystaniu najlepszego sposobu obróbki termicznej, są one najbliższe smaku i konsystencji świeżych warzyw, a

Mamy dobrą wiadomość dla wszystkich entuzjastów warzyw, poszukujących zimą i wczesną wiosną chrupiącej fasolki, brokułów, groszku, czy dobrze dobranych mieszanek warzywnych. Marka Bonduelle doceniana przez Polaków za najwyższej jakości produkty, wprowadza na rynek innowacyjną gamę warzyw „JUŻ PRZYGOTOWANE NA PARZE”, pochodzące w większości z polskich upraw na Kujawach.

Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:

Dzięki zastosowaniu najlepszego sposobu obróbki termicznej: blanszowaniu przy użyciu pary, warzywa zachowują wszystko to, co najlepsze - naturalny smak, zapach, witaminy i wartości odżywcze.
JUŻ PRZYGOTOWANE NA PARZE są najbliższe smaku i konsystencji świeżych warzyw. Produkt zawiera np. aż o 76% więcej witamin, potasu i minerałów, niż warzywa leżące przez 5 dni w lodówce i o 20% więcej niż zwykła mrożonka.

 Wszystko co najlepsze – szybko i na wiele sposobów

 Produkty z gamy JUŻ PRZYGOTOWANE NA PARZE pozwalają na znaczną oszczędność czasu. Możemy się cieszyć warzywami już po 3 - 5 minutach.  Wystarczy zdecydować jak dużą porcję potrzebujemy, podgrzać i... gotowe. Mamy wiele możliwości przygotowania warzyw - możemy je podgrzać w wodzie w garnku, na patelni, czy w mikrofali lub zostawić do rozmrożenia i wykorzystać na zimno – np. do sałatek.

 „Nowy produkt to odpowiedź na potrzeby coraz większej liczby konsumentów dbających o zdrowy tryb życia, jednocześnie ceniących wolny czas i szukających mniej czasochłonnych rozwiązań. Dzięki mrożonkom JUŻ PRZYGOTOWANYM NA PARZE, z polskich Kujaw, mamy przez cały rok dostęp do warzyw o smaku i chrupkości najbardziej zbliżonym do świeżych.” - mówi Anna Telakowiec, Dyrektor Marketingu regionu Polska i Prybałtyka Bonduelle Polska S.A.

Szeroki wybór warzyw JUŻ PRZYGOTOWANCH NA PARZE sprawia, że każdy z nas znajdzie coś dla siebie wśród 9 nowych produktów pochodzących w większości prosto z kujawskich upraw.



Redakcja CentrumPR informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja CentrumPR nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

RC2

Komentarze (0)


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl
Opublikuj własny artykuł
Opublikuj artykuł z linkami

Kalendarium

Przejdź do kalendarium »

dodaj wydarzenie »

Ostatnio dodane artykuły

dodaj artykuł »