Firma » Biznes

Yawal w Radzie Związku POiD

Związek Polskie Okna i Drzwi (POiD) to największa organizacja skupiająca działających w Polsce producentów, dostawców i dystrybutorów stolarki budowlanej.

Zrzeszone w organizacji firmy są elitą branży. Związek POiD kreuje rozwój branży w otoczeniu liderów – rzetelnych podmiotów, które łączy profesjonalizm i wspólne cele.

„Związek POiD wytycza nowe kierunki rozwoju reprezentowanego przez siebie sektora, stawia na nowoczesne rozwiązania i integruje środowisko. Zapewnia swoim członkom wiarygodne informacje, promocję i wsparcie, a także reprezentuje ich w kontaktach z instytucjami krajowymi i zagranicznymi. Wszystko to sprawia, że przynależność do POiD stanowi dla firmy nobilitację, a grono zrzeszonych w tej organizacji podmiotów stale się powiększa.”

Niezmiernie miło nam jest poinformować, że Yawal po raz kolejny znalazła się w gronie Rady Związku POiD. Osobą reprezentującą Yawal jest Błażej Dobrowolski - Członek Zarządu Yawal S.A.

Od kilku lat Yawal jako członek POiD wspólnie z liderami branży kreuje rozwój sektora stolarki otworowej w Polsce.

Yawal
press box