Dom » Budownictwo

Za nami cykl szkoleń Cerradzi 2021

Solidna dawka wiedzy, warsztaty praktyczne i fachowe doradztwo techniczne w jeden dzień. Firma

Cerrad zakończyła roczny cykl szkoleń dla wykonawców – Cerradzi. Do współpracy zaprosiła firmy Raimondi, Torggler oraz Renoplast. To kolejny krok producenta w kierunku rozwoju edukacji rynku i zacieśniania współpracy z Klientami.

Szkolenia dedykowane wykonawcom wyspecjalizowanym w pracach glazurniczych, firmom wykończeniowym, remontowym i wszystkim tym, którzy byli zainteresowani rozwijaniem swoich umiejętności, podnoszeniem kwalifikacji i wyróżnieniem się na rynku dobiegły końca.

Mimo trudnego dla wszystkich roku, jakim nadal jest pandemia COVID-19, udało się zorganizować aż 16 spotkań w całej Polsce. Cerradzi przeszkolili ponad 500 wykonawców z zakresu montażu i obróbki zarówno płyt wielkoformatowych, jak i płyt tarasowych 2.0. Podczas autorskiego, specjalistycznego systemu szkoleniowego każdy uczestnik został przygotowany merytorycznie i technicznie.

- Wierzymy, że nasze zaangażowanie i wiedza sprawiły, że podczas prowadzonych warsztatów przekazaliśmy wiedzę konieczną do pracy z różnorodnym asortymentem – mówi Paweł Gazdowski, Koordynator ds. szkoleń Cerrad i przekazuje serdecznie podziękowania partnerom – firmom Raimondi, Torggler oraz Renoplast, bez których udziału szkolenia nie byłyby tak treściwe i owocne.

- Cykl szkoleń traktuję jako olbrzymi sukces. Zarówno marketingowy, jak i szkoleniowy. Doskonale sprawdziła  się  formuła wzajemnie uzupełniających się firm prowadzących szkolenia,  gdzie wykonawcy aktywnie uczestniczyli we wszystkich etapach – mówi Arkadiusz Bondyra, Dyrektor Operacyjny Torggler i dodaje, że najlepszym podsumowaniem jakościowym przeprowadzonych szkoleń były opinie uczestników.

- Wszystkim prowadzącym, a w szczególności firmie CERRAD, naszemu partnerowi strategicznemu przekazuję wyrazy najwyższego uznania za wykonaną dobrą robotę – mówi Bondyra.

Serdecznie dziękujemy wszystkim uczestnikom, którzy chętnie wymieniali się doświadczeniami, a także uważnie przyswajali wiedzę. Mamy nadzieję, że jeszcze nie raz się spotkamy.

Jeśli jesteś zainteresowany, nie zdążyłeś się zapisać w tym roku lub nie mogłeś uczestniczyć w warsztatach, a bardzo tego chcesz – nic straconego. Już szykujemy kolejne spotkania z Wami.

Zachęcamy do śledzenia naszych portali społecznościowych, na których już niebawem poinformujemy o terminach szkoleń w przyszłym roku.

Do zobaczenia!

Grupa CERRAD
press box

newss.pl

• avatar
    ~GregXI 2022-01-01 14:46:10

Nawierzchnie – projektowanie, wykonawstwo, pielęgnacja (kostka brukowa, płyty tarasowe), ogrodzenia – wszystko w jednym miejscu. RADY I PORADY na stronie Buszrem.