Kobieta, zdrowie, uroda » Dziecko

Zabawkowe szaleństwo z TOY Planet w Centrum Handlowym Czyżyny

Dobra wiadomość dla klientów Centrum Handlowego Czyżyny, także tych najmłodszych. 25 lipca do grona najemców CH Czyżyny dołączył sklep TOY Planet, oferujący markowe zabawki i artykuły dziecięce.
Asortyment sklepu obejmuje wiele markowych produktów oraz zabawki niszowe, inne niż wszystkie, importowane bezpośrednio przez sieć. Wszystkie artykuły w TOY Planet dobierane są bardzo starannie, tak aby spełniać oczekiwania najmłodszych klientów, a wszystkie nowości z chwilą ich debiutu na rynku,  znajdują się także na półkach TOY Planet.

Sieć dba o zapewnienie szerokiego wyboru produktów, zwracając przy tym szczególną uwagę na ich jakość i bezpieczeństwo. Oferta sklepu jest zróżnicowana asortymentowo i cenowo, a w celu ułatwienia klientom poszukiwania wymarzonych zabawek, została ona podzielona na poszczególne działy: Zabawki ze strefami: Pierwsze Lata, Chłopcy, Dziewczynki, Kreatywne, Gry i Puzzle oraz  Akcesoria Dziecięce.

Sklep wyróżnia także przyjazna i kompetentna obsługa, która doskonale zna aktualne trendy i zainteresowania dzieci, a także chętnie służy poradami, zagubionym czasem w świecie zabawek dorosłym…

W dniu otwarcia sklepu oraz w pierwszym tygodniu, każdy kto dokona zakupu za kwotę powyżej 50 złotych otrzyma kartę stałego klienta, upoważniającą do rabatów oraz korzystania z ofert specjalnych.

Sklep TOY Planet znajduje się obok salonu PAWO w CH Czyżyny.

katarzynat2