Moda » Odzież

Zakupy nocą w Centrum Janki

14 października br. Centrum Janki organizuje jesienną edycję Nocy Zakupów. Dla Klientów przygotowano różnorodne promocje i rabaty sięgające nawet 50 proc. Nowością będzie możliwość zdobycia jednej z 50 kart podarunkowych o wartości 100 zł.
W najbliższy piątek, 14 października br. w Centrum Janki odbędzie się jesienna edycja Nocy Zakupów. Akcja rozpocznie się o godzinie 20:00 i zakończy o godzinie 23:00. Rabaty dla klientów przygotowały sklepy odzieżowe, kosmetyczne, jubilerskie, restauracje i punkty usługowe. Dodatkową atrakcją będzie możliwość zdobycia karty podarunkowej o wartości 100 zł uprawniającej do zakupów we wszystkich sklepach i punktach usługowych Centrum Janki. Kartę otrzyma pierwszych pięćdziesięciu klientów, którzy w Noc Zakupów zrobią zakupy za minimum 400 zł. Będzie ją można odebrać tego samego dnia, po okazaniu paragonów, w Punkcie Obsługi Klienta, po godzinie 22:00. Aby ułatwić klientom dojazd i powrót z Centrum Janki przygotowano także specjalny rozkład jazdy autobusów - ostatni odjedzie z Centrum Janki o godz. 23.30.

„Na Noc Zakupów czekają przede wszystkim osoby, które chciałyby ubrać się modnie i po okazyjnych cenach. Ponieważ mamy już w sklepach Centrum Janki kolekcje modowe na jesień - zimę Noc Zakupów będzie idealnym momentem na odświeżenie garderoby przed nadchodzącymi chłodami" - mówi Anna Walerych, Dyrektor Centrum Janki. „Warto dodać, że to już 2 edycja Nocy Zakupów w tym roku. Przewidujemy, że piątkowa akcja przyciągnie jeszcze więcej klientów i jednocześnie zapewni naszemu Centrum wyższe obroty niż poprzednia, wiosenna edycja" - podsumowuje Anna Walerych.

Na terenie Centrum Janki działa niemal 90 sklepów i punktów usługowych, a także 11 punktów gastronomicznych. Oferta centrum obejmuje m.in. sklepy z odzieżą dziecięcą, damską, męską, sportową, salony obuwnicze, salony jubilerskie, drogerie i sklepy oferujące specjalistyczne produkty pielęgnacyjne, a także market budowlany, market spożywczy, salon meblowy, biuro podróży, sklep RTV/AGD i kino.

Noc Zakupów w Centrum Janki
14 października 2011 r., w godz. 20.00. - 23.00.
ul. Mszczonowska 3, 05-090 Janki k/Warszawy

Właścicielami Centrum Janki są:
• Spółka celowa CH Janki Sp. z o.o. należąca do GE Capital Real Estate Polish Retail Holdco Sarl. Asset Manager: GE Real Estate Poland Sp. z o.o.
• Leroy Merlin Inwestycje Sp. z o.o.
• Cinema City Sp. z o.o.
• Taima Investments Sp. z o.o.

Effective Public Relations