Kobieta, zdrowie, uroda » Uroda

Zdrowo w Parku Handlowym Auchan Bielany

Dzień Zdrowia i Urody w Parku Handlowym Auchan Bielany cieszył się bardzo dużym zainteresowaniem klientów. Profesjonalni doradcy, specjaliści od zdrowia, atrakcyjne rabaty, niespodzianki i masa innych atrakcji w ostatnią niedzielę przyciągnęły do Parku mnóstwo gości.

To był jeden z tych dni w Parku Handlowym Auchan Bielany, których się szybko nie zapomina. Dzień poświęcony dbaniu o zdrowie i urodę. Każdy mógł poddać się darmowym zabiegom. Perfumerie Douglas przygotowały dla pań stoiska z makijażem, masażem oraz zabiegami kosmetycznymi twarzy. Ponadto przekazywano tajniki pielęgnacji włosów. Na gości czekało również stoisko Apteki Dbam o Zdrowie, gdzie nie tylko można było zmierzyć ciśnienie, ale też porozmawiać o profilaktyce chorób związanych z nieprawidłowym ciśnieniem.

Podczas Dnia Zdrowia i Urody zaprezentowane zostały techniki udzielania pierwszej pomocy. Klienci mogli nauczyć się jak reagować w przypadku zagrożenia życia lub zdrowia. Za udział w warsztatach przyznawane były nagrody niespodzianki.

Dla osób, które dbają o figurę ciekawą propozycję przygotowali Lee/Wrangler i Mustang. Tego dnia klienci mogli zrobić zakupy z 15-procentową zniżką a specjaliści radzili jak dobierać spodnie do figury. Bez wątpienia był to dzień pełen atrakcji.

Więcej informacji udziela:

Katarzyna Więckowska

e-mail: pr@fabrykaidei.pl

tel. 071 783 55 12

Informacje o Parku Handlowym Auchan Bielany Park Handlowy Auchan Bielany przy ulicy Francuskiej na Bielanach Wrocławskich, centrum handlowe należące do Auchan Polska, to jeden z największych obiektów handlowo-usługowych w regionie. Kompleks został otwarty w 2003 roku. Klienci mają do dyspozycji - przez 7 dni w tygodniu - blisko 80 sklepów i punktów usługowych, w tym pocztę, pralnię, kantor i salon fryzjerski. Na terenie galerii handlowej mieszczą się także restauracje i kawiarnie, proponujące ofertę dla amatorów różnych kuchni świata. Centrum jest w pełni przystosowane do potrzeb osób niepełnosprawnych.

Fabryka Idei Sp. z o. o.