Dom » Wnętrza

Zero wysiłku - maksimum higieny - Peonia ZERO marki Deante

Oferta produktów ceramicznych firmy Deante została wzbogacona o bezrantową toaletę Peonia ZERO. Najnowszy model marki to zero problematycznych zakamarków i czasochłonnego czyszczenia w zamian za maksimum ekologii i komfortu.

Utrzymywanie porządku nie należy do naszych ulubionych czynności. Choć do perfekcyjnego wypełniania obowiązków domowych próbują nas przekonać popularne programy telewizyjne, kojarzymy je ze żmudnym układaniem i mozolnym czyszczeniem. Jak wynika z badań przeprowadzonych przez serwis bm.pl aż 64% Polaków nie lubi sprzątania. Co za tym idzie 1/3 respondentów jest skłonna zapłacić za pomoc w obowiązkach. Jak więc ułatwić sobie tę nielubianą czynność, nie wydając kroci na pomoc domową? Firma Deante przygotowała nowość dla wszystkich, którzy cenią proste rozwiązania, usprawniające codzienne funkcjonowanie.

Toaleta Peonia ZERO została zaprojektowana w taki sposób, aby móc z łatwością utrzymać czystość, bez konieczności użycia agresywnych środków chemicznych i czasochłonnego czyszczenia. Dzięki usunięciu standardowego kołnierza użytkownicy nie muszą szorować trudnych do usunięcia zabrudzeń, które gromadzą się w zakamarkach standardowej muszli. Opływowy kształt wnętrza miski wystarczy przetrzeć miękką szmatką. Toaleta Peonia ZERO została zaprojektowana w taki sposób, aby strumień wody dokładnie obmywał jej wnętrze. Do efektywnego spłukiwania wystarczą tylko 2,5 lub 4 litry. To ekologiczne rozwiązanie pozwala oszczędzać cenne zasoby.

Peonia ZERO wyróżnia się ciekawą, obłą bryłą z ukrytym systemem mocującym, który wpływa na estetykę i funkcjonalność produktu. Brak otworów montażowych, a co za tym idzie zakamarków sprawia, że utrzymanie higieny jest jeszcze prostsze.

toaleta Peonia ZERO
Wysokość: 510 mm
Szerokość: 360 mm
Długość: 355 mm
sugerowana cena brutto toalety z deską: 1019 zł

Deante to polska marka, która od ponad 25 lat z powodzeniem funkcjonuje na rodzimym, jak i zagranicznych rynkach. Szeroki wachlarz asortymentu obejmuje wyposażenie kuchenne, a w nim: baterie, zlewozmywaki granitowe, stalowe i ceramiczne oraz wyposażenie łazienkowe, zawierające zestawy i panele natryskowe, brodziki, kabiny, baterie oraz ceramikę. Firma dba o to, aby oferowane produkty wyróżniały się zarówno wysoką jakością, jak i ciekawym designem. Deante współpracuje z utytułowanymi projektantami i młodymi twórcami. Dzięki ich kreatywności powstają innowacyjne produkty nagradzane w licznych konkursach wzorniczych, takich np. jak: Top Design Award, PRODECO, Złote Ville.

Grupa Deante posiada nowoczesną fabrykę zlewozmywaków granitowych w Tomaszowie Mazowieckim, na terenie Łódzkiej Specjalnej Strefy Ekonomicznej. Rocznie ponad milion produktów Deante trafia do polskich mieszkań. Firma cieszy się opinią solidnego partnera biznesowego, co potwierdziły liczne tytuły: „Przedsiębiorstwo Fair Play”, „Gazele Biznesu” i „Solidny Partner”.

Deante www.deante.pl
więcej informacji z firmy Deante ( PRESS BOX)

newss.pl