Motoryzacja » Samochody

ACTION został dystrybutorem nawigacji marki BLOW

Od listopada w ofercie ACTION S.A. pojawiły się modele nawigacji GPS marki BLOW – producenta zaawansowanych samochodowych urządzeń multimedialnych.

Wszystkie produkty nawigacji GPS marki BLOW są dostępne w ofercie dystrybutora z oprogramowaniem AutoMapa oraz akcesoriami.

- Chcąc dostosować ofertę ACTION do potrzeb naszych klientów z zakresu urządzeń do nawigacji zdecydowaliśmy się wprowadzić produkty marki BLOW. Urządzenia te prócz najwyższej jakości komponentów mają bogate możliwości. Warto tu na przykład wymienić nowy system umożliwiający dostęp do wszystkich funkcji na jednym ekranie, co znacznie ułatwia sterowanie wszystkimi aplikacjami urządzenia - komentuje Łukasz Padło, Product Manager odpowiedzialny za nawigacje samochodowe w ACTION S.A.

- Jesteśmy zadowoleni z nawiązania współpracy z firmą ACTION, która cieszy się wśród resellerów zasłużoną renomą. Dlatego też mamy nadzieję, że podpisana umowa pozwoli na zwiększenie dostępności naszych produktów we wszystkich kanałach sprzedaży obsługiwanych przez nowego dystrybutora naszej marki. - Tak o podjęciu współpracy z ACTION S.A. wypowiedział się Robert Ryng, Brand Manager BLOW na polskim rynku.

Nawigacje marki BLOW objęte są 24-miesięczną gwarancją producenta.

Sugerowana cena detaliczna oscyluje w granicach od około 199 zł za model z ekranem o przekątnej 3,5" bez mapy do 949 zł za model z ekranem o przekątnej 7" z AutoMapą Europy.

Action S.A.