Firma » Biznes

Alfavox na Gali Najlepszy Bank 2013 „Gazety Bankowej”

Już 27 maja w Warszawie odbędzie się organizowana przez „Gazetę Bankową” uroczysta gala, podczas której redakcja wyróżni najlepsze banki w Polsce. W spotkaniu weźmie udział firma Alfavox, która promować będzie jeden ze swoich produktów – alfa Video Contact Center.

alfa Video Contact Center to platforma udostępniająca nowy, innowacyjny kanał komunikacji z klientem, który zapewnia bezpośredni kontakt oparty na rozmowie wideo lub czacie tekstowym.

- Alfa Video for CC to dodatkowy kanał komunikacji z klientem – przede wszystkim z tym, który jest przywiązany do tradycyjnych form kontaktu z doradcą. Sama idea wzięła się z głębokiego przekonania, że bezpośrednia rozmowa podnosi zaufanie klienta do konsultanta i oferowanych przez niego rozwiązań – mówi Janusz Tomiczek, prezes Alfavox. – Nasz produkt został doceniony już przez wirtualny oddział Alior Banku – Alior Sync, sprawdza się i jest doceniany przez międzynarodowych ekspertów. Cieszymy się, że będziemy mogli go pokazać i opowiedzieć o nim w tak znakomitym gronie specjalistów, jakie zgromadzi się podczas Gali Najlepszy Bank 2013.

Gala Najlepszy bank 2013 odbędzie się 27 maja 2013 roku w Teatrze Sabat w Warszawie. Podczas uroczystości zostaną ogłoszeni i nagrodzeni laureaci konkursu Najlepszy Bank 2013, organizowanego przez „Gazetę Bankową”. Nagrodzone zostaną banki w kategoriach: banki duże, banki małe i średnie, banki spółdzielcze. Specjalne wyróżnienie przypadnie najlepszemu z najlepszych w sektorze bankowym, który otrzyma tytuł Bankowego Menadżera Roku 2013.

K-myk