Technologie » Komputery

Berberis wspiera rozpoznawanie pisma

Z Berberisem skanujesz ze "zrozumieniem".

System Berberis firmy BMS Creative został wyposażony w kolejną funkcjonalność - możliwość współpracy z serwerami OCR (np. ABBYY Recognition Server).

Dzięki temu Berberis pomaga zredukować do minimum czas przeznaczony na żmudną, odtwórczą pracę, jednocześnie pozwalając użytkownikom skupić się wyłącznie na realizowaniu głównych zadań.

Linia produktów Berberis wspiera działania przedsiębiorstwa w całym obszarze związanym z obsługą klienta, a dzięki dużej elastyczności i możliwości rozbudowy o kolejne moduły i funkcjonalności, znakomicie sprawdza się w firmach reprezentujących różne branże, zarówno na kilku, jak i kilkuset stanowiskach.

BMS Creative Sp. J.