Dom » Wnętrza

Cleancontrol w kabinach Actima 600

W kabinach prysznicowych Actima serii 600 wprowadzono specjalną powłokę hydrofobową Cleancontrol. Ułatwia ona spływanie kropel wody i zapobiega tworzeniu się osadów na ścianach kabiny, dzięki czemu łatwiej jest utrzymać ją w czystości.

Kabina prysznicowa to doskonałe rozwiązanie dla osób aktywnych i zabieganych, które na korzystanie z kąpieli mają zaledwie kilka minut. Właśnie z myślą o nich powstały produkty ACTIMA z serii 600. Pozwalają one na korzystanie z dobroczynnych właściwości wody osobom, które cenią swój czas.

Zastosowanie specjalnej powłoki Cleancontrol to krok do tego, by móc cieszyć się do woli przyjemnością korzystania z prysznica bez konieczności częstego czyszczenia kabiny.

Cleancontrol to specjalna powłoka hydrofobowa, która redukuje napięcie powierzchniowe szkła, przyspieszając spływanie kropel wody wraz z osadzającymi się zanieczyszczeniami. To zapobiega przyleganiu brudu do ścian kabiny, a także tworzeniu się osadów z mydła i kamienia. Dzięki Cleancontrol łatwiej utrzymać czystość kabiny, jej czyszczenie nie musi być wykonywane często i nie wymaga dużego wysiłku. Można zaoszczędzić pieniądze na środkach czyszczących, a kabina wygląda jak nowa. Specjalna powłoka została zastosowana w następujących produktach serii ACTIMA 600:

Kabina kwadratowa ACTIMA seria 600, 90x90x195 cm – 1798 zł netto
Kabina półokrągła ACTIMA seria 600, 90x195 cm – 1699 zł netto
Drzwi wnękowe suwane ACTIMA seria 600, 120x195 cm – 1 399 zł netto
Drzwi wnękowe wahadłowe ACTIMA seria 600, 90x195 cm – 1 299 zł netto

Więcej informacji o marce:
Actima to marka produktów do wyposażania łazienek przeznaczona dla klientów, którzy poszukują rozwiązań zaawansowanych technologicznie, o wysokiej jakości, ciekawym designie i jednocześnie przystępnej cenie. Oferta Actimy obejmuje: wanny, wanny z hydromasażem, kabiny prysznicowe oraz armaturę sanitarną. Producentem linii Actima jest Excellent SA, polska firma, która rozwija swoją działalność w kilku dziedzinach: produkcji oraz dystrybucji elementów wyposażenia wnętrz, szkła budowlanego i dekoracyjnego, chemii budowlanej, stolarki drewnianej oraz kompleksowej obsługi  inwestycji. Obecnie firma zatrudnia niemal trzystu pracowników, współpracuje z siecią ponad tysiąca partnerów handlowych i eksportuje swoje towary do kilkunastu państw europejskich.

PRS