Gospodarka » Żywność

DROP SA rozdał nagrody

DROP SA rozdał nagrody
Zobacz więcej zdjęć »
Uroczystością wręczenia głównej nagrody zakończyła się druga edycja programu „Rozdajemy nagrody”, skierowanego do dystrybutorów produktów DROP SA.

Celem programu „Rozdajemy nagrody” było nagrodzenie najefektywniejszego dystrybutora produktów firmy DROP S.A., który dokonuje zakupów bezpośrednio od producenta. Konkurs trwał rok. Wystartował 01.11.2007 i od początku cieszył się dużym zainteresowaniem. Występował w dwóch wersjach: adresowanej do placówek detalicznych i dystrybutorów.  

Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:

17 lutego bieżącego roku  nastąpiło uroczyste uhonorowanie laureata programu punktowego "Rozdajemy nagrody" w kategorii „Dystrybutor”. Główną nagrodę w postaci samochodu Fiat Seicento Van otrzymał pan Leonard Sipajło - właściciel firmy Siko Sp. z o.o.  Firma Siko Sp. z o.o. została wskazana w największej ilości zgłoszeń uczestników (jednostek detalicznych) jako wiodący dystrybutor programu. Nagrodę zwycięzcy konkursu wręczył Prezes Zarządu DROP S.A. pan Bogdan Kupijaj.  - Zakończenie programu „Rozdajemy Nagrody” nie oznacza wcale końca atrakcji dla dystrybutorów i klientów - zapewnia Paweł Żabiński , dyrektor handlowy DROP S.A.- Przychylność i sympatia klientów dodają inwencji do dalszej pracy, stąd w trakcie opracowania są kolejne propozycje i inicjatywy.

Aktualnie firma DROP S.A., jest jednym z największych i najnowocześniejszych przedsiębiorstw branży drobiarskiej w Polsce. Produkty DROP S.A. znajdują coraz szersze uznanie wśród konsumentów krajowych i zagranicznych. Znajduje to potwierdzenie nie tylko w rosnącej sprzedaży na rynku krajowym i zagranicznym, lecz także w licznych nagrodach i wyróżnieniach. Drób będący surowcem do produkcji karmiony jest paszami pochodzenia roślinnego. Procesy produkcyjne są zgodne ze standardami Unii Europejskiej pod względem sanitarnym i technologicznym. Nowoczesne technologie, system zapewnienia bezpieczeństwa żywności - HACCP, stały nadzór weterynaryjny i wysoko wykwalifikowana kadra, przyczyniają się do powstania wyrobu najwyższej jakości potwierdzonych certyfikatami: BRC, IFS, GOST, Halal.



Redakcja CentrumPR informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja CentrumPR nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

GutPR

Komentarze (0)


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl
Opublikuj własny artykuł
Opublikuj artykuł z linkami

Kalendarium

Przejdź do kalendarium »

dodaj wydarzenie »

Ostatnio dodane artykuły

dodaj artykuł »