Technologie » Internet

Fabryka konkursów dla każdego!

Marketing, promocje – wszyscy wiemy, że dzięki nim napędzamy sprzedaż, zdobywamy nowych klientów, utrzymujemy tych stałych. Jednym z narzędzi promocyjno-marketingowych są konkursy.

Firmy organizują konkursy wszelakiego rodzaju – od zbierania kodów, etykiet, po wymyślanie haseł reklamowych. Z jednej strony dzięki konkursom firmy zdobywają lojalnych klientów, zarabiają na wzroście sprzedaży swoich produktów i usług, tworzą wizerunek marki. Istnieje jednak druga strona medalu. Oprócz oczywistych korzyści płynących z tego rodzaju promocji, są też koszty jej prowadzenia. Firmy wydają ogromne pieniądze na tworzenie serwisów umożliwiających prowadzenia konkursów. Stanowią one bowiem jeden z najbardziej efektywnych sposobów promocji. Nic więc dziwnego, że gdzie nie spojrzymy natknąć się możemy na coraz to bardziej wymyśle ich formy.

Na ratunek firmom przychodzi winfactory.pl, dzięki któremu w prosty i przyjemny sposób stworzysz swoją własną aplikację konkursową. Dodatkową korzyścią dla firm korzystających z winfactory.pl jest to, że sama weryfikuje użyteczność takiej aplikacji oraz podpowiada, co zrobić aby ją zwiększyć. Poza powyższym z aplikacji konkursowych zbudowanych dzięki winfactory.pl można korzystać nie tylko w zaciszu swojego domu siedząc przed ekranem komputera, ale również są one dostępne na urządzeniach mobilnych.

Jeśli jeszcze nie jesteście przekonani, zapraszamy do odwiedzenia nas na stronie www.winfactory.pl
i przekonania się, że winfactory.pl jest właśnie dla Ciebie i Twojej firmy!

Projekt współfinansownay ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego a ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka Działanie 8.1. "Dotacje na innowacje" - "Inwestujemy w Waszą przyszłość".

Winfactory