Gospodarka » Żywność

Fantazyjna mieszanka Ryżu Dzikiego & Parboiled Britta

Fantazyjna mieszanka Ryżu Dzikiego & Parboiled Britta
Zobacz więcej zdjęć »
Ryż Dziki & Parboiled to wyjątkowa mieszkanka marki Britta, przygotowana z myślą o wielbicielach potraw przyrządzanych na bazie ryżu. Aromatyczna kompozycja idealnie sprawdza się jako składnik wykwintnego menu.

 

Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformy Link Buildingu



Atrakcyjny mix złocistego Ryżu Parboiled i czarno-brązowego Ryżu Dzikiego to wyrafinowany produkt o wysokich walorach smakowych. Delikatny Ryż Parboiled, wzbogacony o orzechowy aromat Ryżu Dzikiego, jest pysznym i pożywnym dopełnieniem wyszukanego jadłospisu.

 

Mieszanka Ryżu Dzikiego i Parboiled Britta charakteryzuje się doskonałym smakiem oraz wyjątkowym zapachem. Jej przygotowanie zajmuje około 16 minut. Po ugotowaniu ryż jest sypki, nigdy się nie skleja. 

 

Ryż Dziki & Parboiled marki Britta stanowi wyśmienity dodatek do wykwintnych potraw. Doskonale sprawdza się podawany wraz z daniem głównym oraz jako baza przystawek i przekąsek. Wspaniale komponuje się z dziczyzną, rakami, rybami czy homarami. Będzie też sycącym uzupełnieniem lekkiej sałatki.

 

Producent:  Sawex Foods Sp. z o.o.

Produkt:  Ryż Dziki & Parboiled

Gramatura:  200 g

Cena det.:  ok. 5,40 zł

 

Więcej informacji udziela:

Olga Kowalska

Kolterman Media Communications

kom. 505 14 14 19

tel. 22 392 06 22

o.kowalska@kmc-pr.pl



Redakcja CentrumPR informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja CentrumPR nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

Sawex Foods
http://www.foods.sawexpl.com/

Komentarze (0)


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl
Opublikuj własny artykuł
Opublikuj artykuł z linkami

Kalendarium

Przejdź do kalendarium »

dodaj wydarzenie »

Ostatnio dodane artykuły

dodaj artykuł »