Dom » Budownictwo

Firma PETECKI wyróżniona nagrodą GAZELE BIZNESU 2017

W 18.EDYCJI RANKINGU NAJBARDZIEJ DYNAMICZNYCH MAŁYCH I ŚREDNICH FIRM, organizowanym przez Puls Biznesu, firma PETECKI INVESTMENT Sp. z o.o. znalazła się w gronie laureatów nagrody GAZELE BIZNESU.

Autorem tego prestiżowego eventu jest Coface Poland Credit Management Services Sp. z o.o., organizatorem dziennik Puls Biznesu. Celem rankingu jest wskazanie i wyróżnienie najdynamiczniej rozwijających się małych i średnich firm. Dokonuje się tego na podstawie badań wyników finansowych danej firmy, osiągniętych w latach 2014, 2015 i 2016.

Integralną częścią tego wydarzenia jest  wręczanie nagród zwycięzcom oraz cykl spotkań, w które wpisuje się dialog o wyzwaniach i perspektywach na przyszłość.

Tytuł Gazeli Biznesu stanowi o kondycji finansowej danej firmy oraz jej permanentnym rozwoju. To również świadczy o wyśmienitym zarządzaniu spółką, a tym samym o jej wiarygodności, uczciwości oraz dobrych rokowaniach na przyszłość.

Wyróżnienie w rankingu GAZELA BIZNESU stanowi również okazję do poszerzania kontaktów handlowych. Uzyskana rekomendacja jest dowodem na to, że dana firma jest partnerem godnym zaufania, z którym można tworzyć wizję współpracy. Dynamiczny rozwój świadczy bowiem o właściwym kierunku biznesowym.

PETECKI
press box

newss.pl

Zamów opracowanie informacji prasowej