Dom » Budownictwo

Hale i konstrukcje stalowe – popularność nowoczesnych rozwiązań

Firma Ocmer, której specjalnością są wielofunkcyjne hale i konstrukcje stalowe ma powody do dumy - wciąż rośnie liczba zrealizowanych przez przedsiębiorstwo projektów, a wraz z nią grono zadowolonych klientów.

Wielu z nich już po raz kolejny zaufało marce Ocmer. Jej profesjonalizm potwierdza dodatkowo fakt, iż klienci zlecają Ocmerowi generalne wykonawstwo w zakresie inwestycji. Hale stalowe stawiane przez firmę Ocmer, to jedyne tego typu konstrukcje budowane w systemie Remco, który pozwala konstruować lekkie (kilkanaście kg/mkw) i zarazem bardzo wytrzymałe konstrukcje stalowe o dużej rozpiętości.

Dodatkowym, istotnym udogodnieniem jest brak słupów wewnętrznych, dzięki czemu przestrzeń może być optymalnie zagospodarowana. Ze względu na niewątpliwe zalety rozwiązań konstrukcyjnych oraz szybki czas realizacji, firma wykonuje właśnie hale produkcyjne dla takich przedsiębiorstw, jak: BILPLAST, Fortech i POL-SKONE. Dla ostatniego z podanych inwestorów będzie to już szósty zrealizowany przez Ocmer projekt. Z kolei firma Fortech, poza halą produkcyjną, zamówiła również dwukondygnacyjny budynek biurowy.

Hale stalowe - szybkość, jakość, konkurencyjność

Inwestycje w konstrukcje stalowe to rozwiązania stosunkowo atrakcyjne cenowo. Jeśli doliczyć do tego różnorodne zastosowania tego typu projektów (przemysł, handel, logistyka), szybki czas realizacji oraz możliwość przystosowania hali do indywidualnych potrzeb i wymagań klienta, nie dziwi rosnąca popularność tego typu rozwiązań budowlanych w Polsce. Profesjonalizm i precyzja wykonania sprawia, iż wiele przedsiębiorstw, takich jak: Drabpol, BSH lub Abzac, zleciło firmie Ocmer generalne wykonawstwo w zakresie realizacji hal. Referencje oraz zakończone inwestycje obejrzeć można na stronie - http://www.ocmer.com.pl/

Marcin Białkowski - tel. (48) 42 634 87 90 lub office@ocmer.com.pl

OCMER
Ocmer Sp. z o.o. należy do holenderskiej Grupy Janssen de Jong i jest siostrzaną spółką firmy Remco. Ocmer projektuje i buduje hale przemysłowe w lekkiej konstrukcji stalowej oferując także generalne wykonawstwo inwestycji. Rzetelność firmy oraz jej dynamiczny rozwój potwierdzony jest przyznanymi jej tytułami - Gazeli Biznesu oraz Przedsiębiorstwa Fair Play. Jakość świadczonych usług natomiast pozwoliła uzyskać Certyfikat Systemu Zarządzania ISO 9001:2000.

Szymon P.