Rozrywka i wypoczynek » Sport

Innowacyjny klub Jatomi Fitness w Atrium Promenada

Lider rynku fitness w Polsce przenosi klub do nowej części galerii i wprowadza w nim gruntowne zmiany.

Jatomi Fitness otworzy nowy klub
w październiku b.r. Zostanie on zlokalizowany w nowo utworzonej części Atrium Promenada, która jest obecnie w trakcie kolejnego etapu rozbudowy.  Klub w nowej odsłonie będzie miał nowy podział stref treningowych i zostanie wyposażony w zaawansowany technologicznie sprzęt marki Matrix, a także multifunkcjonalną podłogę w studio, w którym odbywać się będą zajęcia grupowe. Pojawi się w nim również “Performance Lab”, czyli strefa przygotowana do treningów o wysokiej intensywności, a w grafiku zajęć znajdą się prestiżowe zajęcia grupowe Les Mills.

Zmiana lokalizacji klubu w Atrium Promenada jest częścią tegorocznych inwestycji marki na polskim rynku. W ich ramach 7 innych klubów przechodzi gruntowne modernizacje. Firma zamierza kontynuować inwestycje w Polsce w 2017 roku.

“Naszą strategią jest dostarczanie usług fitness kategorii premium za rozsądną cenę. Nie jesteśmy po prostu siłownią, ale ‘klubem fitness’ w znaczeniu instytucji zapewnianiającej możliwość cieszenia się pełnym wsparciem w drodze do zdrowego stylu życia. Pracujemy obecnie nad wieloma ekscytującymi, innowacyjnymi projektami, dzięki którym przeniesiemy polski rynek fitness na wyższy poziom. Uruchomienie nowego klubu w Atrium Promenada jest częścią tej strategii.” - mówi Trevor Brennan, Group Managing Director, Jatomi Fitness.

Jatomi Fitness

Jatomi Fitness z 37 klubami jest największą siecią fitness w Polsce. Pozostałe kluby zlokalizowane są w Czechach, Rumunii, Indonezji, Malezji i Tajlandii. Celem firmy jest dostarczenie klubowiczom najlepszej obsługi w zakresie fitnessu i zdrowego stylu życia. Kluby Jatomi oferują najwyższej jakości sprzęt siłowy i cardio, autorskie, zgodne z najnowszymi trendami rynkowymi zajęcia grupowe oraz indywidualne podejście do obsługi klienta rozumiane jako pełne wsparcie nie tylko w czasie ćwiczeń w klubie, ale też przed pojawieniem się w nim oraz po skończonym treningu. jatomifitness.pl

jatomifitness.pl