Dom » Budownictwo

INPRO poszerzyło ofertę w ramach osiedla OPTIMA

Spółka INPRO wprowadziła do sprzedaży trzy kolejne budynki w ramach osiedla OPTIMA w Gdańsku Jasieniu. Tym samym, oferta dewelopera została wzbogacona o kolejne 112 mieszkań. W ramach całego osiedla w aktualnej ofercie znajduje się 195 mieszkań.

Osiedle OPTIMA powstaje przy ul. Stężyckiej w Gdańsku Jasieniu, w bliskiej odległości od centrum handlowego Fashion House i wjazdu na trójmiejską obwodnicę, dzięki której przyszli mieszkańcy dotrą do centrum w zaledwie 15 minut. Okolica bogata jest także w liczne ścieżki rowerowe i spacerowe, które sprzyjają aktywnemu wypoczynkowi.

Osiedle będzie składać się z cztero- i pięciokondygnacyjnych budynków wraz z dużym placem zabaw dla najmłodszych. Na terenie inwestycji powstaną także dwa wielofunkcyjne, profesjonalne boiska, dostosowane do różnego rodzaju gier sportowych.

Wszystkie mieszkania na parterze będą posiadały przestronne ogródki, a lokale na wyższych piętrach oszklone balkony. Tereny wokół osiedla zostaną wzbogacone w zieleń, staw i liczne ścieżki spacerowe. Osiedle będzie częściowo ogrodzone, planowana jest także budowa części usługowej.

Poszczególne pomieszczenia zostały tak rozmieszczone aby dawały możliwość maksymalnego wykorzystania przestrzeni i światła dziennego. Zaprojektowano także halę garażową, komórki lokatorskie, a w każdej klatce znajdą się windy.

Mieszkania na osiedlu OPTIMA kwalifikują się do programu MdM. Deweloper oferuje pomoc w uzyskaniu rządowej dopłaty w postaci skorzystania z bezpłatnej usługi doradcy kredytowego. Ceny mieszkań zaczynają się od 4.428 zł brutto za mkw. Powierzchnia lokali wynosi od 31,06 mkw. do 67,10 mkw.

Inpro S.A.