Technologie » AGD - RTV

Karta podarunkowa na 5-te urodziny SATURNA

Z okazji 5-tych urodzin sklepy SATURN w całej Polsce przygotowały dla swoich klientów kolejną niespodziankę. Od 15 do 18 października zakupy w SATURNIE będą premiowane karą podarunkową.

W ramach urodzinowej kampanii „ 5 lat. Inwazja okazji” we wszystkich 14 sklepach SATURN w Polsce na klientów czekają produkty w urodzinowych cenach. Dodatkowo za każde wydane 500,00 zł kupujący otrzymają 100,00 zł na karcie podarunkowej. W ten sposób SATURN dziękuje swoim Klientom za zaufanie, jakim obdarzyli sklepy sieci przez minione 5 lat.

Dyrekcja zapewnia, że SATURN będzie pozytywnie zaskakiwał swoich Klientów nie tylko w okresie świętowania swoich urodzin, ale jak dotychczas w codziennej działalności poprzez oferowanie markowych produktów w najniższych cenach na rynku.

Sieć SATURN dzięki przełamywaniu barier cenowych, fachowej obsłudze klienta na każdym etapie zakupu, przez ostatnie 5 lat osiągnęła wiodącą pozycję w dużych miastach w branży elektroniki użytkowej. Potwierdza to również nagroda „Laur Klienta” przyznana już po raz drugi przez samych konsumentów sklepom i pracownikom SATURN.

Informacje dodatkowe:

Wioletta Batóg, Rzecznik Prasowy